Tinkerblocks – code, create, play (iOS)

От urbn; pockets


sЛесно и забавно кодене за всички. Tinkerblocks е приложение за писане на код, насочено към деца от шестгодишна възраст нагоре. С него децата могат да научат основите на писането на код, което ще им послужи в бъдеще за усъвършенстване на програмистките им способности. Те могат да споделят резултатите с други потребители на Tinkerblocks.

 

 

 

Цена: 2.99 евроRelax n Sleep Ambient & Nature Sounds for Sleeping (iOS)

От Ertan Eksi


sС това приложение ще може да релаксирате по-добре и да подобрите съня си. Това ще подобри и вашето здраве, ще намали стреса и ще ви направи по-продуктивни на работното ви място.

 

 

 

 

Цена: 0.99 евроTydlig - Calculator Reimagined (iOS)

От Tydlig Software AB


sКалкулаторите са се променили много малко от 1970 година, но сега един калкулатор, наречен Tydlig, ще ви промени мнението за този полезен инструмент за извършване на изчисления.

Tydlig е перфектен за ежедневните ви калкулации, когато времето ви е ограничено и трябва да пресметнете нещо бързо. Просто напишете желаните цифри, поставете съответния знак за пресмятане и приложението автоматично ще ви покаже отговора, без да правите нищо. То може да се справя с дълги уравнения, променливи и всичко това автоматично.

 

 

Цена: 1.99 евроGboard — Search. GIFs. Emojis & more (iOS)

От Google, Inc.


sGboard е най-новата клавиатура на Google, предназначена за iOS устройства. Досега тя беше налична само в App Store в САЩ, но вече е достъпна за сваляне и в останалата част на света, включително и у нас.

Тя идва със специален “G” бутон, с който можете да търсите за всичко в Google, без да излизате от клавиатурата. Резултатите от търсенето в интернет могат да бъдат незабавно поставени в текстовото поле. В допълнение към функцията за търсене Gboard предлага и проследяване на думи. Все още не се поддържа българска клавиатура, но и това ще се случи скоро.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Tictail (Android, iOS)

От Tictail, Inc.


s„Добре дошли в Tictail - ние обичаме независимите марки.“ С Tictail ще откривате невероятни продукти, които не са достъпни никъде другаде. Дори можете да започнете да изграждате ваш собствен бранд в приложението.

Намерете уникални продукти от модата, изкуството, дизайна и още много други. С Tictail за мобилни устройства пазаруването от вашия телефон никога не е било по-забавно.

 

 

Цена: Безплатно

 


Bored Panda (Android, iOS)

От PANDOS UAB


sBored Panda е водеща платформа за арт, дизайн и фотография. Сега тя се пренася и на мобилното ви устройство. Платформата ще ви позволи да откривате нови артисти, които да споделяте със света.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението) 

Тагове: