LinkedIn Job Search (Android, iOS)

От LinkedIn Corporation


sLinkedIn Job Search ви дава всички необходими инструменти за лесно намиране на мечтаната работа.

С това приложение ще имате възможност да започнете нова кариера където искате. То е базирано на местоположението ви, така че ще ви показва възможности за работа там, където се намирате в момента.

Ще получавате и автоматични препоръки и уведомления на базата на вашите търсения за работа. Кандидатствайте за работа с вашия профил в LinkedIn само с няколко докосвания. Запазвайте работните места, които ви интересуват. Конфиденциалността е гарантирана и вашите LinkedIn приятели няма да бъдат уведомени за действията ви в LinkedIn Job Search.

 

Цена: Безплатно     

 


     

Anchor (Android, iOS)

От Anchor FM Inc.


сAnchor е радио от хората, където всеки глас може да се присъедини към разговора. Anchor ви улеснява да излъчвате кратки аудиоклипове към глобална аудитория. Вашите слушатели могат да ви отговорят с гласово съобщение, предизвиквайки незабавни групови разговори, които никога преди не са били възможни. Слушайте дебати на хора от цял свят.

 

 

 

Цена: БезплатноMedisafe Meds & Pill Reminder (Android, iOS)

От Medisafe


сМилиони използват Medisafe, за да получават напомняния за приемане на техните лекарства. С Medisafe можете лесно да споделяте резултатите си с вашия личен лекар.

Пазете себе си и близките си в безопасност и никога не забравяйте да си вземате предписаните лекарства, добавки и витамини.

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Charting App - Chartistic (iOS)

От Zoho Corporation


сДобрите истории могат да продават, но данните се нуждаят от визуална подкрепа! Повечето презентации са незапомнящи се и посредствени, просто защото им липсват визуално привлекателни центрирани данни и диаграми. Charting App - Chartistic ви дава лесни за използване инструменти за вашето мобилно устройство, с които ще създавате страхотни диаграми. Създавайте и редактирайте в движение.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Events from Facebook (iOS)

От Facebook, Inc.


сВсеки ден повече от 100 милиона души намират събитията във Facebook, на които да ходят с приятелите и семействата си. Всяка година в социалната мрежа се пускат стотици милиони събития и затова Facebook стартира iOS приложение, наречено Events from Facebook.

Независимо дали търсите събитие, към което да се присъедините този уикенд, или просто се чудите какво се случва във вашия район, Events from Facebook ще ви улесни в това.

Ето как става:

Когато отворите Events, вие първо ще видите новите събития, от които вашите приятели са заинтересовани, а също и актуализации на събития, с които вече сте свързани.

Можете лесно да преглеждате препоръки за събития въз основа на времето, местоположението ви и вашите интереси. Търсете събития с помощта на интерактивна карта. Можете да търсите събития във всеки град, ако планирате пътуване.

И накрая можете да следите за всички предстоящи събития в календара.

Това, което правите в Events, ще бъде видимо и достъпно за Facebook. По този начин вашите приятели ще могат да виждат това, което ви интересува, и какви събития сте споделили с тях дори ако те не са инсталирали приложението.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Microsoft Selfie (iOS)

От Microsoft Corporation


сMicrosoft Selfie е приложение за селфита за iOS. То е интелигентно и разбира на каква възраст сте, какъв пол, какъв е цветът на кожата ви, осветлението и много други променливи, чрез които се подобряват параметрите на снимките. Направете перфектното селфи сега!

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Тагове: