Ако имате вкус към предизвикателствата и новаторството, със сигурност вече сте виждали новата снежна фурия 3 SKI. И докато снегът не е изчезнал от пистите, имате възможност да се повозите не на 2 или 1 ска, а на цели 3.

 

3 SKI не е просто „зимно колело"! 3 SKI е нов спорт, който обединява адреналина от карането на ски, борд и маунтин байк на стабилна 3-ски платформа, която наистина всеки може да опита. Изключително лесен за усвояване, 3 SKI гарантира страхотно преживяване дори от първото качване, като не се изисква специално облекло или умения, но е подходящо да се практикува с обувки за борд или мини ски.

 

 

Усещането е неповторимо, твърдят момчетата от scoot.bg, сигурността при влизане в завой никога не е била толкова лесна, стабилноста благодарение на ставите е гарантирана дори за човек, който никога не е карал нещо зимно и дори не е вкусвал планината. Може дори да изпробвате предизвикателни маршрути, като HOKENHAIM, Лалето или Тодорка, като съвсем начинаещи 3 SKI фенове.

 

3 SKI вече са тествани на различни места като Витоша, Паничище, Картала (Квартала), като Scoot.bg предлагат безплатен тест за всички българи и догодина. Подходящо е за възрастни и деца над 12 години.

Вие бихте ли опитали?