VIVACOM стартира лятна игра на своята Facebook страница. Ако участвате в кампанията VIVA Beach, можете да се борите за 301 плажни награди, сред които луксозни плажни раници и специални плажни хавлии-чанти. Специалните хавлии са изработени от българската компания, която шие и юбилейните кърпи за чай на английската кралица Елизабет Втора. Голямата награда, която VIVACOM е подготвил за един от участниците, е хитовият таблет Samsung Galaxy Tab 2 10.1.

Играта VIVA Beach ще продължи 5 седмици - до средата на август, като всяка седмица в нея ще се раздават 60 награди. Участниците от съответната седмица ще участват в томбола за 20 раници и 40 плажни хавлии, а сред всички регистрирали се в играта за цялото лято, ще бъде определен късметлията, който ще получи таблета.

Кампанията VIVA Beach ще протече под мотото „Сподели лятото“ и най-активният участник, който сподели играта с най-голям брой свои приятели, ще получи специална награда – пълен комплект плажни аксесоари. Всяка седмица наградените ще бъдат обявявани на официалната Facebook страницата на VIVACOM.

Тагове: