АСБИС България стана домакин на партньорско събитие под мотото ASBIS Goes Cyber, като компанията си беше поставила за цел да представи тенденциите на развитие и навлизането в кибериндустрията. За целта бяха поканени представители както на мрежови технологии, така и представители на вендори за кибер сигурност и не на последно място представители на решения за видеоконферентни проекти. На някои от гостите в залата първоначално им се стори странно какво общо имат видеоконферентните решения с мрежите и киберсигурността, но впоследствие се разбра, че съвременните компании разчитат точно на производители като Logitech, за да реализират голяма част от бизнес процесите си, а това неминуемо отваря нови нужди на самите тях както за преправяне или изграждане на изцяло нови мрежи, така и за осигуряване на безопасни и надеждни връзки между служителите.

По време на събитието бяха представени най-съвременните технологии в сфери като high-performance computing,open networking, next generation DDOS protection, future of data centers, video conferencing of the future и много други. Гостите имаха възможността да се запознаят както с технологиите, представени им от лекторите, така и в реално време да обсъдят с тях на живо къде са реалните бизнес приложения за всяко едно. АСБИС България организираха представяне на живо на последните модели UPS устройства на Vertiv, както и модели устройства за видеоконферентни решения на Logitech, най-новите модели Ubiquiti – точки за достъп, комутатори, контролери.

Организатови на събитието са АСБИС България – официален вносител и дистрибутор на Nvidia, Vertiv, Edgecore Networks, A10 Networks, Logitech.  

Снимки: АСБИС България

Още от Social