На изложението IFA 2014 Huawei представи новия смартфон Ascend G7. Създаден с изключително майсторство, с 5.5-инчов HD екран, подобрена 4G LTE Cat4 свързаност и оптимизирана 13MP задна камера, Аscend G7 изглежда невероятно и дава възможност на хората да работят умно и да се забавляват непрестанно. Моделът е най-новото попълнение на впечатляващата серия смартфони Ascend G на Huawei, която съчетава качествена технология и достъпни цени.

Тънък 7.6 мм и тежък 165 грама, Ascend G7 e изработен с помощта на водещата в света Nano Molding технология (NMT), която може да се открие в премиум металния unibody дизайн и гладката рамка. 5.5-инчовият HD (1280x720 дисплей) пасва комфортно в ръката, докато тънката рамка между предната и задната част на телефона (0.8 мм) създава усещането за изключителен баланс и елегантност. Ascend G7 e наличен в класически метални цветове.
 
Ascend G7 работи с четириядрен процесор Qualcomm (1.2 GHz) и разполага със стабилна батерия с капацитет 3000 mAh. С патентованата си технология за пестене на енергия, която има три режима – нормален, умен и режим за ултрапестене.

Huawei G7 прави висококачествени снимки. Със своята 13MP задна камера с 28 мм широкоъгълни BSI лещи и 5PM предна камера с 88-градусов широкоъгълен обектив, смартфонът дава възможност на панорамните снимки да се разширяват както вертикално, така и хоризонтално. С двойно кликване на бутона за намаляване на звука снимката може да бъде направена само за секунда. Ascend G7 разполага с подобрена функция за коригиране на снимки, включително и с функция за ръчно фокусиране и за регулиране на светлината на снимките, заснети дори при лошо осветление. Впечатляващата камера също така предлага възможности за подобряване на образа на лицето във видеорежим.

Ascend G7 ще се предлага с EMUI 3.0, новата версия на интуитивния потребителски интерфейс на Huawei, който позволява по-лесно боравене с една ръка, и въвежда напълно нов дизайн. Новият таймлайн дизайн се използва широко навсякъде в EMUI 3.0 за повишена консистентност в различните приложения. В допълнение, той интуитивно отговаря на ежедневните нужди чрез практични и визуално привлекателни дизайнерски детайли, като обединява основните функции на смартфона като разговор, контакти и съобщения, между които вече може лесно да се превключва само с едно хоризонтално плъзване.

В България смартфонът ще бъде наличен от края на месец октомври.

Тагове: