Acer представи първия си "PC Phone" с Windows 10, който ще функционира като компютър благодарение на Microsoft Continuum. Устройството, наречено Jade Primo, ще се доставя с пакет от аксесоари, включително док, клавиатура и безжична мишка. Самият телефон има 21-мегапикселова камера с двойна LED светкавица, супер AMOLED 5.5-инчов дисплей и се захранва от Qualcomm Snapdragon 808 мобилен процесор.

Acer не каза кога устройството ще бъде на пазара или на каква цена. Нащрек сме за повече информация за това устройство, така че преглеждайте тази новина за актуализации.

Acer представи и четири нови телефона от своята Liquid серия - Liquid Z630 и Z530 са двата основни модела, като всеки един има “S” модел.

Liquid Z630 има 5.5-инчов 720p екран, четириядрен 1.3 GHz процесор от MediaTek, 2 GB оперативна памет, 16 GB за съхранение и 4000 mAh сменяема батерия. Камерата е 8 MP както отпред, така и отзад, с широкоъгълен обектив отпред. Liquid Z630S има приблизително идентичен дизайн, но с нови цветове, октаядрен процесор, 3 GB оперативна памет и 32 GB за съхранение.

 

 

Liquid Z530 има по-малък 5-инчов екран (все още 720p) и подобен дизайн. И въпреки че има същия четириядрен 1.3 GHz процесор от MediaTek, той има само 1 GB оперативна памет и 8 GB за съхранение (или 2 GB и 16 GB), в зависимост от пазара. Камерата отново е 8 MP отпред и отзад с широкоъгълен обектив отпред. По-високият клас Z530S идва с 3 GB оперативна памет и 32 GB на съхранение.

 

 

Четирите телефони се очаква да бъдат пуснати в Европа, Близкия изток и Азия през септември, с цени, започващи от 199 евро (без договор). Z530 ще бъде на разположение, считано от октомври, на цена 149 евро (без договор).

Acer представи и новата си фитнес гривна Liquid Leap Active

С Liquid Leap Active ще следите ежедневните си дейности. Фитнес проследяващата гривна ще ви държи постоянно свързани към вашия социален кръг. Да останете активни и социални никога не е било по-лесно с уведомленията, изпратени директно на китката ви. С ефективния хардуер и дълъг живот на батерията на Liquid Leap Active вие никога няма да пропуснете съобщение. Leap Active разполага и с множество цветни ленти за китката, така че можете да изберете свой собствен стил.

 

 

IFA 2015: Acer представи модулното PC Revo Build и нов Chromebook R11 

Тагове: