Lenovo издига мобилността до следващо ниво с най-новите Yoga лаптоп и таблет. Компанията обяви най-новите попълнения в своята продуктова линия Yoga с новия хибриден лаптоп Yoga 910 и таблета с Android Yoga Tab 3 Plus. Потребителите днес са изправени пред множество предизвикателства, като все по-динамичния начин на живот, трансформиращото се работно място и дигитализиращата се реалност. За да отговори на повишените очаквания на клиентите, Lenovo създаде най-новите Yoga устройства, базирани на задълбочени проучвания на потребителските нужди. Ето защо всяко ново Yoga устройство добавя и по една иновативна технологична разработка - като например четеца за пръстови отпечатъци в Yoga 910.

 

Yoga 910 е най-тънкият хибрид с Intel Core i1 процесор, който предлага повече мощ и удобство от всякога

 

s

Yoga 910 е най-тънкият хибриден лаптоп в продуктовото порфтолио на Lenovo с едва 14.3 мм дебелина. Той е и един от най-мощните в своя клас с до 7-о поколение Intel Core i7 процесор. Yoga 910 се предлага с 4K или Full HD екран, с дисплей почти от край до край (5 мм рамка), което дава до 10 процента повече пространство за гледане, до 14 процента подобрение в плътността на пикселите за по-изострени и ясни изображения и 100 процента наситеност на цветовете в снимки и видео в сравнение с предишния модел. Освен това е подобрен и звука на Yoga 910 с Dolby Audio Premium. С до 15.5 часа живот на батерията потребителите могат спокойно да работят и да се забавляват, без да се притесняват за заряда.

Тъй като нуждата от повече удобство нараства, Lenovo имплементира подобрена технология на четеца за пръстови отпечатъци в Yoga 910, съчетавайки удобството на преносимостта със сигурността на настолен компютър. Само с едно докосване потребителите могат да отключат лаптопа си чрез Windows Hello, без отегчително дълги пароли. А Lenovo App Explorer позволява да персонализирате лаптопа си с най-популярните приложения като Skype, Facebook или Netflix.

Yoga 910 е изключително издръжлив, с метален корпус в златно шампанско, платинено сребристо и опушено сиво за премиум излъчване. В този продукт се запазва и отличителната за Yoga хибридите панта в стил на часовникова верижка, която позволява още по-гъвкаво преминаване между режимите - пишете в режим лаптоп, презентирайте в режим “стойка”, гледайте видео в режим “палатка” или сърфирайте в мрежата в режим “таблет”. Елегантната Yoga мишка (продавана отделно), която може да се използва и като дистанционно управление, е финият завършек на шедьовъра на преносимостта и гъвкавостта - 13.9” хибриден лаптоп Yoga 910.

 

Yoga Tab 3 Plus - невероятни екран и звук, достойни да заместят телевизора ви. Навсякъде

s

Новото попълнение към Yoga Tab 3 серията ви гарантира невероятно преживяване като в киносалон. Наслаждавайте се на филмовия маратон с приятели, където и да сте, благодарение на устройството, което ви предоставя висококачествено аудио и видео преживяване, гъвкавост, подходяща за всяко време и място и изключително издръжлива батерия.

Yoga Tab 3 Plus идва с 10.1-инчов 2K дисплей с Technicolor Color Enhance, Dolby Atmos триизмерен звук от четирите фронтално разположени JBL високоговорители и четири режима за гледане. С Lenovo Media Cast потребителите могат да стриймват аудио (чрез Bluetooth) и видео (чрез Miracast) на Yoga Tab 3 Plus от други устройства, осигурявайки перфектно качество на звука и картината, за да споделяте с приятелите и семейството, където и да са. Yoga Tab 3 Plus развива традиционните за серията преносимост и адаптивност с 4 режима на употреба при всякакви обстоятелства: когато ви е нужен в режим “стойка”, наклонен, за да го държите в ръка или да го закачите. Yoga Tab 3 Plus притежава мощна 9300 mAh батерия със smart power management, която ви предоставя повече от 18 часа живот, заедно с 24w устройство за бързо зареждане. Може да научите повече за Yoga Tab 3 Plus тук.

 

Още от IFA 2016: Lenovo Yoga Book е най-тънкият и най-лекият 2 в 1 таблет в света