На 12 април в хотел "Хилтън" ще се проведе конференцията "Дигитализирайте бизнеса си със Salesforce", организирана от консултанската компания Next Consult в партньорство с Telenor България и лидера в CRM решенията - Salesforce.com. Темата на тазгодишното издание, на което HiComm е медиен партньор, е възможностите на съвременния бизнес да накара клиентите си не само да го ценят, но и да го промотират постоянно. Конференцията е насочена към дигитализацията на бизнеса като най-актуалната тенденция в сферата на маркетинга, продажбите и обслужването. Основният фокус, естествено, е върху клиента с неговия индивидуализъм и персонализиран подход към всекиго, във всеки момент и навсякъде от всяко смарт устройство.

Конференцията ще се проведе в рамките на ден. Ще бъдат представени съвременните трендове и технологии, помагащи за опознаването на клиентите и техните потребности, достигането до точната аудитория с най-подходящото послание, привличане на нови потребители, по-добро обслужване, лоялните клиенти и увеличаването на продажбата. Водещи експерти от българския и европейския бизнес ще споделят своя опит при навлизане и налагане на пазара и изпълнението на изготвените стратегии в тези отношения, включително през призмата на електронната поща, мобилните приложения и социалните мрежи.

Сред гост-лекторите са ръководителите на част от най-успешните местни компании, между които са БУЛСТРАД ЖИВОТ Vienna Insurance Group, TELUS International и EMerchantPay. Те ще разкажат как визията им за развитие на бранда е наложила използването на иновативни решения в ежедневната им работа и как Salesforce е бил основен инструмент в повишаването на успеха им.

Първата подобна конференция е организирана от Next Consult през 2014 г., когато започва и партньорството между българската компания за управленско консултиране и Salesforce. Тазгодишното издание отбелязва придобития от Next Consult статус на риселър на Salesforce за България.

Сред медийните партньори освен HiComm са Технюз, сп. Логистика и сп. Прогресив.

Събитието е отворено за представители на бизнеса и медиите, но поради ограничения брой места в залите се изисква предварителна регистрация, която можете да направите тук.

 

 

 

 

 

Тагове: