Следващият флагман сред смартфоните на LG, дългоочакваният модел G4, ще бъде представен официално на медийно събитие, насрочено за 28 април 2015 г. Компанията вече разпрати покани, в които призовава партньорите си да „запазят датата“, на която ще могат да видят и усетят (пробват) лично „величието“. С какво новият G4 ще опита да грабне вниманието на публиката, е обект на най-различни информирани предположения и спекулации.

Според някои от най-упоритите слухове LG G4 може би ще поддържа стилуса LG G Pen, сходен с S Pen за линията Galaxy Note на Samsung. Диаметрално противоположни са очакванията относно материалите за изработката на устройството — докато едни са категорични, че корпусът ще е пластмасов, подобно на досегашните флагмани, други са упорити, че ще има изненада с премиум метален дизайн. Като че ли най-забележително единодушие се наблюдава във връзка с резолюцията, която едва ли ще надвишава QHD (1440x2560 пиксела).

Можем само да се надяваме, че отговорите на всички тези неясноти ще дойдат на 28 април с официалното обявление на продукта.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

Новината, която феновете на Xperia и Sony искаха да чуят

74 | 23.05.2019
Още от Social

Националното разузнаване на САЩ с „китайско“ предупреждение към технологичната общност

28 | 20.05.2019