Над 800 души са се регистрирали да присъстват в тазгодишното издание на EXPO MOITEPARI 2022. Събитието се провежда под наслов „Инвестирай в бъдещето си“. Водещи банкови експерти, кредитни анализатори и икономически изследователи ще представят пред посетителите добри практики за справяне в задаващата се икономическа криза, как да защитят парите си от високата инфлация и да се погрижат за бъдещото си финансово благополучие. На 3 и 4 ноември 2022 г. в Интер Експо Център те ще очертаят актуалните тенденции в сферата на инвестиции, зелена енергия, енергоефективност, имотен пазар, кредити, лихви, както и FINTECH, Crypto, BlockChain сектора.

И тази година форумът ще стартира с представяне на резултатите от проучване, проведено през настоящия месец октомври от организаторите – MoitePari.bg. Данните ще очертаят инвестиционните и бъдещите финансови нагласи на българското общество. Анализът от анкетата ще очертае очаквания път на потребителите по отношение на растящата инфлация, кредитите и лихвените нива, енергоефективността и зелените инвестиции.

„Ускоряващата се годишна инфлация принуждава много потребители да търсят убежище за своите доходи спестявания. EXPO MOITEPARI 2022 е мястото, на което да покажем не само как управляваме парите си в банки и банкови депозити, а какви други инвестиционни инструменти могат да бъдат използвани в тези трудни времена. Ще очертаем и актуалните за сектора тенденции, като акцентираме върху дигитализацията и зелените инвестиции“, сподели Деян Василев, изпълнителен директор на MoitePari.bg.

Събитието тази година  привлича не само желаещи да присъстват на събитието зрители, но и ключови корпоративни партньори. Освен споменатите до момента ПроКредит Банк, ОББ Асет Мениджмънт, Elana, Първа инвестиционна банка, Централна кооперативна банка, BenchMark, DBank, Iuvo, Viziwealth, MoitePari Consult и CreditLand към събитието се присъединяват още Експат Капитал, ЕвроФинанс, Пощенска банка и ДКС Родина.

EXPO MOITEPARI 2022 ще бъде проведено изцяло офлайн и е напълно безплатно за всички желаещи. Регистрацията е отворена и може да бъде извършена на страницата на форума.

Всички посетители на събитието ще получат кафе и подаръци, осигурени от организаторите и партньорите на събитието.

Снимки: EXPO MOITEPARI 2022