Петото поредно издание на едно от водещите събития за лични финанси в България, EXPO MOITEPARI 2021 – Инвестиции с бъдеще, ще се проведе на 18, 19 и 20 ноември в Lаunchee (ЦУМ – Партер) и ще бъде излъчванo в ZOOM. Събитието ще бъде хибридно и ще ни „разкрие“ кои са инвестициите с бъдеще. 

Tоп експерти от света на финансите в рамките на 3 дни ще говорят за дигиталната трансформация във финансовите продукти и услуги. Ще акцентират върху възможностите за спестявания и инвестиции във взаимни фондове, акции, облигации, както и за възможностите, които предоставя Българската фондова борса. 

Специално внимание ще бъде отделено на fintech компаниите, както и на тенденциите и новостите при инвестирането в недвижими имоти и при тяхното финансиране. Тенденциите в блокчейн технологиите, криптовалутите и дигиталните пари от централните банки също ще бъдат част от темите на EXPO MOITEPARI 2021 – Инвестиции с бъдеще. 

Тази година ще поставим традиционните инвестиции срещу новите алтернативи и ще очертаем кои са инвестициите на бъдещето, както и какви са възможностите за инвестиране с малки суми и може ли покупката на имот с кредит да бъде разглеждана като инвестиция. 



Сред дискутираните теми ще бъдат: 

·       Печеливши тенденции в инвестициите и как да се възползваме от тях;

·       Управление на личните спестявания – алтернативите за парите ни;

·       Професионално управление на спестявания и инвестиции;

·       Финансиране на Зелени инвестиции при физически лица – кредит за електромобил, кредит за фотоволтаична инсталация на покрив на къщи и други.

Ще се постави фокус върху новите тенденции в управлението на личните финанси, като специално внимание ще бъде отделено на „Инвестициите за непрофесионалисти“ или как да се ориентираме във финансовия свят и да подберем подходящата инвестиция за нас. 

Водещи специалисти и експерти в сферата на финансите ще вземат участие в семинарната програма и дискусионните панели и ще отговорят на въпросите на посетителите. Ще бъдат организирани и практически работилници, в които всеки може да се включи след предварително записване.
Посетителите ще могат да получат отговор на въпросите, които ги интересуват още на място, като посетят виртуалните щандове на партньорите на събитието.

Запазете място за присъствие на място (местата са ограничени до 30) или се регистирайте за онлайн събитието тук.

Снимки: Expo MOITEPARI