За втора поредна година в разгара на лятото Samsung България организира грандиозен спектакъл – Samsung Fashion Show. На 10 юли 2024 г. (сряда) от 20 ч. на площада пред катедралата „Св. Александър Невски“ технологичният бранд ще събере на едно място почитателите на модата, музиката и високите технологии. Изпълненията на световноизвестния цигулар Васко Василев и група „Ъпсурт“ и ексклузивното модно шоу ще изпълнят пространството в центъра на София. Събитието е отворено за всички жители и гости на града. 

Samsung България продължава партньорството си със Столична община в името на каузата „Ходенето е модерно“ за насърчаване на активния и природосъобразен живот. Локацията пред катедралата „Св. Александър Невски“ – емблематична за София, е избрана от организаторите и заради лесната ѝ достъпност пеша, с градския транспорт или с велосипед, в унисон с усилията за постигане на по-ниски или нулеви емисии в градската среда.   

„Щастливи сме, че Samsung Fashion Show се превръща в традиция в лятна София – ексклузивен спектакъл за всички почитатели на съвременните технологии, смелите модни решения и изразяването на индивидуалния стил“, коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.       

Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева. 

Снимки: Samsung

Тагове: