Когато търсите най-доброто, уверете се, че получавате най-доброто. Новата емблема на висока класа, лукс и престиж е тук, за да ви впечатли и да се превърне в част от ежедневието, което заслужавате. Това е първата в България метална кредитна карта Mastercard UNIVERSE, която въздейства още от пръв поглед със своя уникален минималистичен дизайн, в който е вграден символът за безкрайност.

Партньорството между Пощенска банка и Mastercard при създаването на Mastercard UNIVERSE бихме определили като комбинация от високи технологични стандарти и гъвкави банкови решения, даващи безкрайни възможности. Пакетът от услуги и привилегии, който получавате като ползвател на кредитната карта, е разработен така, че да отговори и на най-високите стандарти и да предложи уникална комбинация от добавена стойност и ексклузивно изживяване.

Mastercard UNIVERSE е най-висок клас кредитна карта, която се появи на пазара в навечерието на 30-ата годишнина на Пощенска банка като част от иновативните продукти, които институцията разработва в България и с които запазва лидерските си позиции в сектора. Истински подарък за нейните най-специални клиенти.

Премиалната Mastercard UNIVERSE осигурява на картодържателите обслужване от личен банкер с индивидуален подход на най-високо ниво. А кой няма нужда от доверен финансов съветник, с когото да сподели своите бизнес идеи или инвестиционни планове, без значение от техния мащаб. Mastercard UNIVERSE бързо се превръща в любимата карта, която осигурява достъп до специализираните центрове Premium Banking на Пощенска банка, в които се наслаждавате на луксозна обстановка и модерен дизайн. За всякакви въпроси и нужда от съдействие разчитате и на денонощно обслужване от Premium линията на банката.

С Mastercard UNIVERSE пътувате по света и у нас като истинска знаменитост - с неограничен безплатен достъп за двама до бизнес салоните „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. Десетте безплатни ВИП посещения за година в над 1000 специални салона за гости на летища в цял свят и достъп до всички ВИП салони по програма LoungeKey™ гарантират спокойно, първокласно пътуване. Картата предлага и неограничена свързаност с Boingo Wi-Fi, който предоставя безплатен високоскоростен интернет в над 1 млн. точки по света. Осигурявате си и сигурност при пътуване със застраховка от най-висок клас „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие до 200 000 евро.

Като притежател на Mastercard UNIVERSE, реномирани ресторанти, хотели, магазини и други обекти ви посрещат с ексклузивни отстъпки, а със специална Concierge услуга „Персонален асистент“ улеснявате ежедневието си и спестяватe време при организиране на резервации за хотели по света, ресторанти, билети за специални събития, пътувания и други. 

Към всички тези предимства притежателите на Mastercard UNIVERSE се възползват и от висок кредитен лимит, атрактивна лихва и дълъг гратисен период за теглене в брой и покупки с картата. Картодържателите могат да получат и парични награди благодарение на най-щедрата Програма за лоялност „Моите награди“, която позволява активно да трупате точки, които да превърнете в парични награди до 1000 лв. годишно.

Повече информация за Mastercard UNIVERSE може да се получи в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.

Снимка: Postbank