За геймъра, който има всичко, представяме NIO ES6 Night Explorer Limited Edition: безподобната комбинация между геймърски лаптоп на Razer и електрически SUV. Машината има някои от характеристиките, които сме свикнали да очакваме от продуктите на Razer - например отровнозелено неоново лого и LED светлини, но във… ами формата на кола.

За да бъдете сигурни, че ще ви забележат на пътя, са включени Hue светлини и THX Spatial Audio. Не се вълнувайте прекалено, защото NIO ще произведе само 88 бройки от този модифициран джип и те ще се продават само в Китай на цена от 67 000 долара.

На фона на другите брандирани коли NIO ES6 Night Explorer Limited Edition всъщност не изглежда толкова зле. Да, джипът очевидно е предназначен за суперфенове, тъй като на пазара има достатъчно други скъпи коли, но сам по себе си той е доста читава машина с 544 конски сили и ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди.

Освен това колата бележи началото на ново партньорство между Razer и NIO, така че в бъдеще можем да видим и други причудливи комбинации.

Виж още: Последни новини около легендата Михаел Шумахер

 

Тагове: