Изцяло електрическият звяр Porsche Taycan е първата кола в света, която ще получи пълната версия на популярното приложение Apple Podcasts, което дава на собствениците достъп до над 1.5 милиона програми. Освен това развлекателната система на колата получава поддръжка за функцията текстове на Аpple Music, които ще се показват на дисплея от страната на пътника. Ако току-що сте си купили Porsche Taycan, новите опции вече са налични, а ъпдейт ще ги добави към вече продадените коли през януари.

Досега Apple Podcasts можеше да се стриймва през развлекателната система на Porsche Taycan чрез Apple CardPlay, но новата версия на приложението означава, че вече не трябва да свързвате телефона си, за да започнете да слушате. Освен това приложението ще може да ползва вградения в колата мобилен интернет, от който Porsche ви дава три години достъп с покупката на Taycan. Функцията за текстовете на песни пък изобщо не бе налична до момента.

Apple Podcasts е второто приложение на Apple, което Porsche Taycan получава най-напред, след като Apple Music дойде в колата миналата година. Android потребителите нямат такъв късмет, защото Porsche Taycan все още не поддържа Android Auto.  

Снимка: Porsche

Виж още: Adidas vs. Nike – изкуствен интелект vs. робот