Ясно е, че безпилотните автомобили ще революционизират начина, по който стигаме от точка А до точка Б. А интересно ли ви е как ще повлияят на сексуалния ни живот?

Според ново проучване на Annals of Tourism Research премахването на водача може да отвори път към засилена сексуална активност. Скот Коен, заместник-директор по изследванията в Училището по хотелиерство и туризъм към Университета в Съри, твърди в своя доклад, че около 60% от американците вече са правили секс в кола.

"Сексът е част от градския туризъм и комерсиализираният секс е също част от това, така че е много вероятно автономните превозни средства да доведат до проституция, законна или не, която да се извършва в безпилотни автомобили в бъдеще", коментира Коен.

Разбира се, секс туризмът е само едно парче от пъзела. Като цяло докладът е съсредоточен върху начините, по които автономните превозни средства биха повлияли на всичко в ежедневието ни. Докладът отбелязва, че крайпътните мотели и заведения за хранене вероятно ще бъдат най-засегнатите в нашето безпилотно бъдеще.

Коен обаче не смята, че сексът в автономни автомобили ще се случи скоро. По негово мнение той няма да стане реалност поне до "2040 година".

Оцени:
Рейтинг: 3
Най-четени
Всички

97% от потребителите се чувстват по-продуктивни, след като заменят Windows с Mac

287 | 22.06.2019
Още от Tech

Huawei nova 5 е нов триумф за средния клас

78 | Преди 16 ч.