Автоизложението в Женева наближава и с всеки изминал ден разкритията около него стават все повече. Последните интересни новини са около чешката компания Skoda, набираща все по-голяма скорост, по-точно новата Fabia. 

Добре познат модел, който сега получава нови предни решетки и фарове с по-агресивен и модернизиран вид. Вече и Skoda не прави изключение от всички компании, внедряващи LED светлини в автомобилите си. Едва ли е добро решение за града, но вече имате опция за 18-инчови джанти. 

Най-интересното около модела обаче е, че няма да се предлага дизелов вариант. Новата Fabia разполага с гама от четири двигателя, всички с обем от 1.0 литър и всички са бензинови. Два от тях са турбинирани, а диапазонът в мощност е от 60 до 110 конски сили. Skoda отдавна се е насочила към бъдещето и сега прави още една крачка.

Други подобрения в новия им модел включват нов и по-изискан дизайн на интериора, нова инфотейнмънт система с много повече функции, както и последни технологии, вложени в системите за сигурност. Финални щрихи добавят приятни изненади, като стъргалка за лед, която има вграден уред за измерване на дълбочината на грайферите и е захваната в капачката на резервоара. Нетърпеливи ли сте вече да го видите на живо?