Тунерът на Tesla Unplugged Performance представи новия си полицейски автомобил Cybertruck в рамките на новото си подразделение Up.Fit.

В последно време Unplugged Performance се превърна във водещ тунер на автомобили Tesla. Компанията е известна най-вече със своите подобрения на производителността и аеродинамиката на автомобилите Tesla, но съвсем наскоро компанията стартира своето подразделение Up.Fit за преустройство на автомобили Tesla в полицейски автомобили.

Именно този екип стои зад придобиването от полицейското управление в Южна Пасадена на 20 автомобила Tesla Model Y за неговия автопарк.

Model Y се превърна в предпочитан електромобил за много полицейски управления, които искат да преминат към електрическо задвижване, но след пускането на Cybertruck Up.Fit даде да се разбере, че планира да направи електрически пикап за полицейски патрулни автомобили.

Те загатваха за проекта от известно време, но днес Unplugged Performance представиха напълно своя полицейски автомобил Cybertruck:

Изглежда доста страхотно, а с над 450 километра пробег, възможности за офроуд, 48-волтова система и др. има много възможности за полицейски патрулен автомобил.

Машината изглежда внушително, но засега бихме се изненадали, ако има много желаещи, просто заради началната цена от 100 000 долара на Cybertruck. Това е преди каквато и да е модификация от страна на Unplugged.

Въпреки това, след като базовата версия на Cybertruck на цена 80 000 долара бъде пусната на пазара, може и да се появят някои желаещи.

Ако не друго, представянето на полицейския автомобил Cybertruck е добра реклама, която ще накара повече полицейски управления да се замислят за преминаване към електрическо задвижване и за намиране на по-достъпни варианти за това.

Снимка: Unsplash/Unplugged Performance

Виж още: Създадоха натриева батерия, способна да се зарежда бързо само за няколко секунди