Може би сте израснали с мечта за Porsche. Може и да сте я изпълнили, а може би не. Но ако возилото от иконичния бранд ви се изплъзва или пък сте непоправим фен - този стол на цена от 2500 долара може да е вашият златен шанс. Столът е съвместен проект на автомобилната компания и не по-малко известната компания Recaro. Цветовата схема е разработена специално от Studio F. A. Porsche (дъщерно дизайнерско звено на Porsche AG), а емблемата на автомобилния гигант е бродирана директно върху облегалката за глава. Геймърският стол има възможност за регулиране на височината, облегалката и подлакътниците, произвежда се в Германия и е ограничен до… 911 бройки.  


Като споменахме подлакътници, тук се появяват емблематичните 5D подлакътници на Recaro - често срещана характеристика в моделите от най-високо ниво, - които могат да се завъртят на 360 градуса от предната точка на въртене. Що се отнася до действителния комфорт, столът разполага с "ергономично оптимизирана седалка, изработена от висококачествена тапицерска пяна и дишащи материи", и седалка, предпазваща от потъване. 


Изработен от Recaro, столът е вариант на серията Recaro Exo Platinum от висок клас на производителя. Столът тежи 58.4 кг, а максималният му капацитет е 330 кг. 
Цената е повече от кристално ясна - 2500 долара за някоя от 911-те бройки. 

Снимки: Recaro/Porsche

Виж още: Е-прототипите на Porsche Boxster и Macan за 2025 г. вече се тестват в снежната пустош (ВИДЕО)