През последния месец германският концерн Adidas показа нови модели кецове в колаборация със Star Wars. Двата бранда вече са работили успешно заедно. Ето и 5-те най-готини модела досега, за които всеки фен на филмите трябва да знае.

 

5. TOP TEN HI STAR WARS C-3PO

Ретро високи кецове. Може би най-екстравагантният модел от изброените. Златистата разцветка е доста крещяща, но пък какъв по-добър начин да уловиш същността на C-3PO? Една от най-запомнящите се фрази на дроида е изписана на задната част на обувките. Чифт, който само най-върлите фенове на филмите ще оценят подобаващо.

 

4. SUPERSTAR STAR WARS

Superstar серията на Adidas се появи преди 50 години и фактът, че все още съществува и до днес, е показателен за успеха ѝ. Преди 40 години на големия екран дебютира The Empire Strikes Back и ни представи фраза, която всеки разпознава и до днес. Единственото логично нещо е двете вселени да се обединят в един чифт обувки, пълни с елементи, препращащи към легендарния злодей.

 

3. ULTRABOOST DNA X STAR WARS

Още един модел, с който се ознаменува 40-годишнината на Епизод 5. Ultraboost серията по идея са обувки за бягане, но голямата им популярност през последните години ги направи един най-разпознаваемите модели на компанията. В този римейк виждаме всякакви детайли, които ни напомнят за един от най-разпознаваемите герои на франчайза. Дори името Ultra Boost е обърнато наопаки. 

 

2. STAR WARS NMD_R1 V2

Още един чифт, посветен на юбилея на петата част на поредицата, но вдъхновен от малко по-периферен герой. Този NMD модел е в същите цветове като тоалета на Ландо. Портретът му е изобразен върху езика, а една от по-известните му реплики е изписана от вътрешната страна на външния слой. Последният щрих е специалната колекционерска кутия.

 

1. TOP TEN HI STARS BOBA FETT

Същият модел като този на C-3PO, но посветен на Боба Фет. Цветовете биха паснали съвършено с костюма на един от най-опасните наемни убийци в галактиката. Допълнителното отделение, прикрепено към дясната обувка, придава още повече автентичност. Чифт, който главният герой от The Mandalorian би носил с гордост.

Снимки: Adidas

Вижте още: Задължително изгледайте този кратък Star Wars филм (ВИДЕО)

HiCast е седмичен подкаст на екипа на списание HiComm - Геро, Стоян и Хели, в който водещите разговарят за най-интересното от света на технологиите, филмите и игрите. Ако искате да разберете какво е направило впечатление на екипа на списанието през тази седмица - не пропускайте епизод 7.