През декември InGlobo празнува 5 години и по този повод ще зарадва любознателните си читатели със специален брой, който ще стои на пазара цели два месеца – през декември и януари. Както подобава на такова издание, той ще бъде по-обемен, по-лъскав и празничен, като отделно от него ще видим и дигитален брой, достъпен безплатно за всички, с най-добрите материали на InGlobo за последните 5 години.
Така читателите получават реално 2 броя – един хартиен и един дигитален, по повод рождения ден на InGlobo.

Вече имате чудесно забавление и интересно четиво за дългите зимни вечери и празничните дни, независимо дали пътувате някъде, или предпочитате да останете в уюта на дома си.

Специалният дигитален брой събира най-доброто от историите на InGlobo през годините. Съдържанието е изцяло избрано от читателите на InGlobo чрез гласуване, което беше проведено между 8 и 16 декември във Фейсбук. Темите са вече ясни и включват: пътешествия; известни личности, променили света; наука и интересни истории. С други думи – любопитни и забавни, обогатяващи и дори полезни неща, изненадващи, непознати и разтърсващи разкази или всичко, което може да ви вълнува в едно виртуално пътуване из времето и пространството.

На 23 декември броят ще е вече наличен на специална платформа, на която може да се чете, сваля и споделя, за да не остане никой без достъп до списанието. Чрез този брой, а също и чрез по-големия декемврийско-януарски брой InGlobo празнува своята 5-а годишнина. Нека им е честито и още много пъти по толкова, а на вас приятно четене!

 

Тагове: