Звездата от Star Wars Оскар Айзък ще играе емблематичния агент Solid Snake във филм по прочутата стелт поредица Metal Gear Solid.

Режисьор на лентата е Джордан Вогт-Робъртс, който преди това направи Kong: Skull Island и The Kings of Summer. Сценарият се пише от Дерек Конъли, който преди това е работил по сценариите на Pokemon Detective Pikachu и Jurassic World. Студиото зад филма по Metal Gear Solid е Sony Pictures.

Това не е първият път, когато се правят опити за филм по Metal Gear Solid, като някои датират от повече от десетилетие. Още през 2006 г. създателят на поредицата Хидео Коджима обяви, че се работи по филмова адаптация. Изглежда, че подобно на филма по Uncharted, най-сетне е дошъл моментът и на този по Metal Gear Solid.  

Друг е въпросът, кога ще започнат снимките, тъй като самият Оскар Айзък е доста зает. Ще го видим в сериала Moon Knight по Disney+, както и в екранизацията по "Дюн", която се очаква по кината и НВО Мах догодина.

Актьорът отдавна бе изразил желание да играе Solid Snake, след като по време на среща с журналисти миналата година той обяви, че предлага услугите си за Metal Gear Solid адаптацията.  


Снимка: Konami

Виж още: YouTube иска да помислите преди да публикувате хаплив или обиден коментар

 

Тагове: