По традиция т.нар. Черен петък е времето, когато компании от всички браншове започват да обсипват потенциалните купувачи с щедри предложения за нови покупки. Ако тази година търсите най-добрия начин да обновите мрежовата техника у дома и в офиса, Mercusys има поредица интересни оферти за вас.

Компанията предлага десетки качествени мрежови продукти от своето портфолио на най-добрите цени за годината. Mercusys е марка за мрежови устройства и принадлежности, основана през 2001 г., която е специализирана в предоставянето на качествено и достъпно оборудване за всеки тип домакинство.

Звездните продукти за този период са Wi-Fi 6 рутери, Mesh Gigabit системи от гамата Mercusys Halo, както и устройства като AC рутери, разширители на обхват, ключове и адаптери + най-успешните модели, използващи N стандарта. Потребителите могат да намерят продукти за всичките си мрежови нужди, независимо дали говорим за устройства за по-малък дом или апартамент или за мрежови системи, които могат да покрият много голяма площ.

Ето и ТОП продуктите, включени в офертите за Black Friday:

Mercusys MR50G - безжичен AC1900 Dual-Band Gigabit Beamforming рутер с MU-MIMO, Smart Connect, контрол на родителски режим и режим на точка за достъп - може да се превърне в сърцето на мрежовата ви свързаност.

AC1900 Dual Band скоростите позволяват домашно забавление без никакво забавяне, достигайки скорост до 1900 Mbps (1300 Mbps в честотната лента от 5 GHz и 600 Mbps в тази от 2.4 GHz). Никое кътче от дома няма да остане без покритие - 6-те High Gain антени с Beamforming предлагат стабилни връзки в целия дом, за да осигурят силен Wi-Fi сигнал във всеки ъгъл. По-високата ефективност на мрежата се постига благодарение на технологията MU-MIMO, която позволява MR50G да комуникира с няколко устройства едновременно, увеличавайки общата пропускателна способност на мрежата.

Опцията за персонализирано управление дава родителски контрол, мрежа за гости и качество на обслужването, а режимът на точка за достъп разширява кабелната мрежа, превръщайки я в безжична.

Mercusys MR50G е наличен за закупуване в Ардес.

Продуктът се предлага с 3 години гаранция.

На свой ред MR70X рутер е 6 Gigabit Dual-Band AX1800 Wi-Fi рутер с най-новата Wi-Fi технология 6. Благодарение на най-новия Wi-Fi стандарт общата скорост на рутера MR70X достига до 1.8 Gbps (1201 Mbps в обхвата 5 GHz и 574 Mbps в 2.4 GHz обхват). Рутерът предлага 4 пъти повече капацитет - технологиите OFDMA и MU-MIMO позволяват едновременно предаване на данни към и от няколко устройства, подобрявайки цялостната ефективност на мрежата. Той осигурява по-широко, по-мощно покритие със своите 4× многопосочни high-gain антени с Beamforming, които поддържат стабилни връзки във вашия дом за силен WiFi сигнал във всеки ъгъл на дома. Най-новият протокол за защита на Wi-Fi, WPA3, гарантира Wi-Fi сигурността на вашата мрежа. Наличните Full Gigabit портове позволяват да използвате пълната мощност на интернет за прехвърляне на данни с висока скорост за максимална производителност.

MR70X е насочен към така важното пестене на енергия - Target Wake Time (TWT) намалява консумацията на енергия за мобилни и IoT устройства, свързани към рутера по време на предаване на данни. С BSS Color смущенията от съседни сигнали се намаляват, за да се подобри ефективността на предаване. Функцията Smart Connect интелигентно избира най-добрата налична честотна лента за всяко устройство. Режимът на точка за достъп разширява кабелната мрежа и я прави безжична.

Продуктът идва с 3 години гаранция и може да бъде закупен и в Ардес.

Mercusys MR30G пък е безжичен рутер с AC1200 двулентов Gigabit с Beamforming, MU-MIMO и родителски контрол. Рутерът е наличен този Black Friday в Ардес.

С него получавате AC1200 Gigabit WiFi и скорости до 1.2 Gbps (867 Mbps в 5 GHz лента и 300 Mbps в 2.4 GHz лента), както и традиционното по-широко покритие - 4 × high-gain антени с Beamforming осигуряват стабилни връзки за силни Wi-Fi сигнали във всеки ъгъл на дома. Технологията MU-MIMO позволява на MR30G да комуникира с множество устройства едновременно, увеличавайки пропускателната способност на Wi-Fi за всяко устройство. Уредът предоставя разнообразни софтуерни функции като родителски контрол, QoS и мрежа за гости за безопасност и ефективност, за да имате пълен контрол върху достъпа и съдържанието. Той поддържа IPTV, IGMP прокси / Snooping, Bridge и Tag VLAN за оптимизиране на IPTV стрийминга, както и IPv6 услугите, предоставяни от вашия интернет доставчик, така и да посещавате IPv6 уебсайтове.

Продуктът се предлага с  3 години гаранция.

Mercusys ви предлага и два комплекта за цялостно решение на вашите мрежови нужди.

MP510 KIT – можете да закупите този продукт и в Ардес.

 Gigabit AV1000 Wi-Fi Wi-Fi Kit

•             Елиминира зони без Wi-Fi сигнали - Разширява 300 Mbps Wi-Fi сигнали навсякъде, където имате нужда от тях, със съществуващи кабелни връзки във вашия дом

•             1000 Mbps висока скорост на трансфер - Бързи и стабилни предавания с Advanced HomePlug AV2

•             Ултрабързи кабелни връзки - Гигабитов порт за компютри, IPTV и игрови конзоли

•             Plug & Play - Кажете сбогом на сложния процес на настройка и кабелите, само го включете

•             Лесно разширяване - Разширява покритието чрез добавяне на още Powerline адаптери

MP500 KIT – наличен за закупуване в магазините на Ардес.

Gigabit AV1000 Powerline Starter Kit

•             1000 Mbps AV2 скорост на трансфер - Бързи и стабилни връзки с усъвършенстван HomePlug AV2

•             Супер бърза кабелна връзка - Гигабитовият порт осигурява високоскоростни интернет връзки за персонални компютри, IPTV и игрови конзоли

•             Plug & Play - Не са необходими кабели или конфигурация, просто включете MP500 KIT в контакта

•             Лесно разширяване на мрежата - Увеличете покритието, като добавите още Powerline адаптери

Продуктът се предлага с 3 години гаранция.

На който и продукт да се спрете, Mercusys предлага техническа поддръжка на английски език, така че с лекота можете да откриете навременна и надеждна помощ, когато става въпрос за инсталиране на продуктите и тяхното настройване. Можете също да научите повече за тях от видео презентациите в канала на Mercusys в YouTube.

Приятно пазаруване!