За поредна година стартира едно благородно, а и здравословно начинание – кампанията Wings for life¹. Организираните в рамките на всяка година маратони имат за цел чрез малка такса за участие да се съберат средства и дарения за изследвания в областа на лечението на гръбначните увреждания. Тази година Philips sports Headphones са глобален партньор на Wings for life. С други думи всеки, който закупи спортни слушалки или колонки, включени в промоцията, получава безплатен ваучер код, с който може да се регистрира за участие в събитието през апликацията на Wings for life. По целия свят има точки за физически събития – ще има такива и в София, но чрез приложението всеки може да участва без значение от конкретната си локация. Заради уникалния формат на събитието Wings for Life World Run всеки участник ще може да избяга толкова километри, за колкото е подготвен, а не толкова, колкото е дълго трасето.

Ето някои от моделите на Philips, които ви дават безплатен ваучер за участие:

 

True wireless sports headphones TAA7306BK

„Истинските“ безжични спортни слушалки разполагат с подвижни куки за уши, така че е сигурно, че ще прилепнат и останат там, независимо какво правите. Енергичният им звук ще ви държи фокусирани, а вграденият монитор за сърдечен ритъм помага да тренирате в унисон с тялото си.

 

Bone Conduction Bluetooth Headphones TAA6606BK

Това наистина са едни страхотни слушалки, чрез които може да слушате музика, докато тренирате или просто се разхождате в парка или из града. Предлагат 9 часа възпроизвеждане с едно зареждане и имат защита от вода, което им позволява да ги носите навън, докато вали и дори – ако сте ентусиасти – докато се къпете под душа.

 

Wireless sports headphones TAA4216BK

Здрави, леки безжични слушалки за поставяне в ушите и създадени за онези, които обичат активния начин на живот. Свалящите се и миещи се капачета на чашите за уши осигуряват комфорт, независимо дали ходите на бягащата пътека или на плажа. Имате 35 часа време за възпроизвеждане на любимата музика с едно зареждане.

Безжична колонка TAS4807W

Каквото и да правите навън – да тичате, да се забавлявате или просто да седите на някоя пейка с приятели, този водоустойчив високоговорител с двуцветен дизайн ще бъде ваш верен спътник. Получавате отличен звук въпреки компактния размер. Ако разходките са дълги, налице е ремък, който прави високоговорителя лесен за носене.

 

¹Wings for Life е неправителствена изследователска фондация, основана през 2004 година от Дитрих Матешиц и двукратния световен шампион по мотокрос Хайнц Кинигаднер. Целта на фондацията е да намери лек за гръбначните увреждания, които засягат повече от 3 милиона души по света, парализирани вследствие на травма, и 130 000 нови пациенти всяка година, пострадали вследствие на пътнотранспортни произшествия, падания или спортни инциденти.

Снимки: Philips