Ако затвориш очи, образите сякаш сами ще примигнат пред очите ти. Ако се заслушаш, ще го чуеш – кучетата на София вече джафкат и доволно махат с опашки, защото се готвят за парти на открито. За трета поредна година най-посещаваният от любимите домашни пазители парк в столицата ще се превърне в сцена за кучешки фестивал.

Мястото, разбира се, е „Южен парк“ 2, датата 6 юни, а събитието е Dog Fest – фестивалът, посветен изцяло на най-добрите ни игриви четириноги приятели.

По вече утвърдена традиция, на Dog Fest забавлението е за тях, а полезната информация – за нас, техните собственици. Кучетата ще могат да се включат в различни игри с награди, а стопаните ще чуят интересни истории, полезни съвети и ще станат свидетели на вдъхновяващи демонстрации. Специална част от програмата ще заеме нещо ново и не толкова познато у нас - канис терапията и обучението на домашния любимец, а финалът ще бъде поставен от демонстрация на пъргавостта и ловкостта на тези истински каскаьори на четири лапи.

Естествено, работа без награда просто не може, затова щандовете на Dog Fest се отрупват догоре с вкусни лакомства.

На изложението ще можеш да се запознаеш с храните на някои от водещите марки продукти за кучета и котки. Сред изложителите се нареждат и домашните пекарни за лакомства и вкусотии, а както подобава ще можеш да разгледаш и многобройни по вид и предназначение аксесоари за кучета и техните стопани, така че като нищо ще се обзаведете с някоя интересна джаджа.

Затова грабвай приятелчето, вземи всяка сродна душа на тема кучета, която познаваш, и най-вече - просто заведи кучето си на парти. И двамата го заслужавате!

Още за събитието ще откриеш тук.

Пусни се в Tik Tok с нашите приятели от GoGuide и се абонирай за техния YouTube канал, за да видиш града отблизо и далеч.

Тагове: