Колкото и да е странна, и тази година върви към своя край, а това означава, че отново идва време за награди. По традиция вие, нашите читатели, отново сте призвани да изберете най-доброто развлекателно съдържание за 2020 г. И както подобава на всяка истинска класация, не само може да дадете гласа си за предпочитаните номинации от света на технологиите и развлеченията, но имате и чудесната възможност да спечелите изключително силна (и стилна) награда.

Победителят от тазгодишното издание на HiComm Entertainment Content Awards 2020 ще може да се потопи в любимите си филми и видеоигри по неповторим начин, наслаждавайки се на картина с естествени цветове и богат контраст. Тънкият и елегантен 55-инчов Philips 4K OLED TV допринася с истинска дълбочина и плавни движения към съдържанието, което обичате. Ambilight красиво допълва картината и превръща гледането в уникално изживяване. 

И сега то може да бъде ваше.

Всичко, което стои между вас и заветното мултимедийно бижу с марка Philips, е участието в гласуването. Всеки от вас може да даде своя глас в отделните категории от избраните от нас филми, музика, приложения и още на ea2020.hicomm.bg

Разделили сме всичко запомнящо се от отиващата си година в 11 тематични категории, където ще откриете за всеки по нещо, независимо дали сте почитатели на големия екран, на гейминга или на модерната музика. Освен обичайните заподозрени, като блокбъстъри и претенденти за „Оскар“, сериали, български филми и музика, имаме още категории, посветени на видео- и мобилни игри, както и мобилни приложения. Специалната ни изненада пък е категорията „Най-добър български подкаст“, където може да отличите онези издания, които са ви направили най-голямо впечатление.

И така, просто оставете на заден план всякакви колебания и дайте своя глас на следния адрес. Благодарим на нашия дългогодишен партньор Philips, любезно осигурил голямата награда в тазгодишното издание на HiComm Entertainment Content Awards 2020: разкошния 55-инчов Philips 4K OLED телевизор.

И специално на вас, скъпи читатели: без вашия ентусиазъм и лоялност нямаше да сме тук. Поклон!

Можеш да гласуваш за най-любимите си филми, сериали, музика и приложения ТУК <<<