Нямаше как през април да не отделим сили и вдъхновение за един страхотен автомобилен брой – и причината само отчасти е автомобилното изложение в Женева. Впечатленията от първа ръка от там също са част от главната тема на този брой, в който ще разберете кои и колко са хипер автомобилите, които промениха индустрията (и струват милиони!); какво ще се случи, когато и последният автомобил бъде променен и потегли на ток, и какво можем да очакваме от идващите нови модели, които не спират да ни изненадват.

Taка този месец в раздел HitStory Виктор Джамбов ви дава поглед върху това, какви са суперколите и кога ще станат обикновени за нас, както и какво е необикновеното на обикновените коли. Какво казват експерите в индустрията. Стефан Банков пък ще ви помогне детайлно да опознаете моделите, които наистина променят играта (и изглеждат страхотно), а после в раздел Select отново се включва, за да ви обясни какво е нужно, за да подготвите автомобила си за новия, толкова прекрасен топъл сезон.

Вече можете да поръчате сп. HiComm от Ozone.bg с безплатна доставка.

В раздел Social Цветомира Панчева ви отвежда в темата за прозрачността в бизнеса – защо е нужна тя и защо все повече компании се осланят на нея като главен помощник за мотивацията и продуктивността на служителите. Ще четете за стартъпа TWIN RAY – един от създателите му ще разкаже за българския соларен самолет, който вече има няколко отличия, а скоро ще получи и първия си функциониращ прототип. Иван Първанов пък ще разкаже за киберсигурността и тихата дигитална война покрай нея – една нашумяла и доста мрачна тема, от която обаче произтичат интересни изводи и открития.

Преминавайки към раздел Select пък, няма да е преувеличение да кажем, че там има... наистина всичко. Вирджиния Кирова ще сподели с вас кои са най-добрите слушалки тапи в една много свежа и професионална селекция. Виктор Джамбов ще ви разкаже за Samsung Galaxy S9+, един флагман, който иска да е добър във всичко; Юлиян Арнаудов пък споделя детайли за един от най-ефективните начини да заковеш термометъра на желаната температура – Тherma-V на LG. Ще четете и за Logitech G560 – първите специализирани геймърски тонколонки на легендарния бранд, с които ще ви запознае отново Вирджиния Кирова.

Раздел Futuristic започва ударно – с ракетата на NASA Space Launch System (SLS), която всички очакват със затаен дъх и която наистина ще промени играта. Следва разказ за една от най-впечатляващите подводници, създавани някога – британска ядрена подводница от клас Astute, която може да издържи до 100 дни под вода и която е истинско футуристично подводно возило. Освен това в раздела ще четете и за това до какви крайности достигат в Китай, за да следят и наблюдават непрекъснато жителите си, какво е предизвикало това и какви технологии се използват, за да се постигне. И една от най-нашумелите теми в научномедицинския свят напоследък – ще замени ли изкуственият интелект лекарите и ако да, в каква насока точно ще се случи това?

В най-шарения раздел Play сме подбрали истинска плеяда от забавления – ще видите какво можете да очаквате от „Отмъстителите: Война без край“, а един много специален сериал – „Дълбоката държава“, ще влезе в умовете ви с помощта на Вирджиния Кирова (със сигурност няма да можете да го забравите). Иван Първанов пък ще ви разкаже за играта Surviving Mars, която е толкова специална не само защото идва от българското студио Haemimont Games и издателя Paradox. Не пропускайте априлския ни брой, който можете да откриете и онлайн, в store.bg, а също и в ozone.bg с безплатна доставка. Елате с нас в бъдещето!