Hisense разширява своята гама телевизори с новите ULED модели, които ви пренасят в центъра на събитията със своята най-нова технология, реалистична картина и достоверни детайли. ULED телевизорите на компанията осигуряват зрително изживяване с ново качество, като въвеждат разнообразие от авангардни технологии, гарантиращи автентични цветове, силен контраст, ясни движения и отличителни детайли.

Ако сте почитатели на спорта, вече ще може да гледате мачове на любимите си отбори, така сякаш сте на първия ред, както и да улавяте всяко движение на професионалните атлети. Висококачествената картина ще ги пренесе в уюта на вашия дом и ще създаде истинска атмосфера за феновете. Това се гарантира и от буквата U, означаваща Ultra: ULED телевизорите създават точни и изключително реалистични изображения на екрана, които се проявяват като прозорец към външния свят. Това се постига чрез комбиниране на усъвършенствана екранна технология с контрол на LED подсветката, управление на цветовете и избор на алгоритми.

Потопете се в света на телевизията

Телевизионната гама, оборудвана с ULED технология, предлага картина с висок контраст, най-ясни детайли и сцени с плавно движение дори когато екшънът от екрана не спира. Hisense може да се похвали с най-модерните модели телевизори, които могат да се превърнат в най-желаните обитатели на вашата всекидневна.

Първи е моделът U8GQ с 65-инчов екран с Ultra HD 3840x2160 резолюция, който получи наградата на EISA за Най-добър семеен телевизор. На свой ред U7H преначертава границите на завладяващото зрително изживяване при гледане на спортни събития, най-новия холивудски хит или видеоигри.

Функциите на ULED U7H, които го отличават най-много от останалите телевизори на пазара, не са една и две.

1. Достоверни цветове
Hisense ULED телевизорът възпроизвежда точно цветовете на екрана с технологията Quantum Dot Color. Трите основни цвята, по-специално червеният и зеленият, се показват по-ясно, отколкото при други LED телевизори. В резултат образите оживяват и изглеждат сякаш може да ги докоснете... или пък вкусите, ако например гледате готварско шоу с вкусни ястия и рецепти.

2. Не пропускайте нито един детайл
Hisense не иска да пропуснете най-вълнуващите моменти във видеоигрите поради трептене на екрана. Панел със 120 Hz честота и MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation - Оценяване и компенсиране на движението) са технологиите, които намаляват трептенето или замъгляването на монитора и по този начин обогатяват автентичността. Те ви осигуряват завладяващо изживяване, плавно проследяване на всеки мач, включително и в спортен режим. Ето защо Hisense, която неслучайно е и спонсор на Световното първенство по футбол, избра този модел за официален телевизор на първенството.

3. Специално за геймърите е Game Mode Pro
Когато свържете игрова конзола, компютър или друго устройство, функциите ALLM (Auto Low Latency Mode - Автоматичен режим с ниска латентност) и VRR (Variable Refresh Rate - Променлива честота на опресняване) на HDMI 2.1 автоматично ще превключат телевизора в режим на игри. В комбинация с HDR всички елементи от играта се възпроизвеждат ярко и може да видите следващата си цел без колебание. Тези функции изпращат сигнал към дисплея, който го кара автоматично да превключи в режим с ниска латентност и нисък лаг за целите на игрите. Можете също така да забравите за скритите атаки и търсенето в сенките – вашият телевизор ще анализира тези подробности вместо вас. С FreeSync Premium Pro можете да очаквате честота на опресняване на екрана от 120 Hz или повече. Функцията активира и технологията за компенсация на ниска скорост на кадрите (LFC), която мониторът използва, за да удвои честотата им, като по този начин предотвратява забавянето на картината, докато играете видеоигри или гледате YouTube.

4. На режисьорския стол във вашата всекидневна
IMAX Enhanced е програма за лицензиране и сертифициране на висококачествени телевизори и проектори. Тя отговаря на внимателно определен набор от изисквания за производителност от инженерите на IMAX и DTS и водещите технически специалисти в Холивуд. С технологията IMAX Enhanced гледането на филми във вашата всекидневна ще ви създаде усещането, че сте в киносалон. Изживяването за истинска зала се подсилва от първокласно качество на картината и автентичния звук. Телевизорите Hisense разполагат и с режим „Режисьор“. Тази техника запазва оригиналните настройки (например съотношение на екрана, цветове, звуци и контраст), за да покаже най-автентичните сцени от филмите.

5. Автоматично регулиране на яркостта
С технологията Dolby Vision IQ и HDR 10+ Adaptive, ULED телевизорите автоматично регулират яркостта въз основа на гледаното съдържание и околните условия, за да можете да извлечете най-доброто потребителско изживяване.

Операционна система VIDAA Smart OS извлича максимума от хардуера

Hisense разработи собствената си иновативна операционна система VIDAA, позволяваща на потребителите достъп до локално и глобално съдържание чрез телевизия - от спорт и филми до музика и изкуство. Hisense Smart VIDAA OS е специално проектирана да взаимодейства с телевизорите Hisense - по-бързо, по-лесно и по-отзивчиво, като същевременно позволява интернет свързаност и всички традиционни умни функции. Това е платформа за съдържание, която предоставя на потребителите уникално изживяване по техен вкус, предлагайки изобилие от най-добрите сериали и приложения като Netflix, YouTube, Prime Video и др. Едно от нейните предимства несъмнено са ексклузивните приложения и съдържание - перфектното решение за киномаратон на уютно, докато навън вали сняг.