За уникалните възможности, които Wargaming и TELUS International Europe предлагат на младите хора, желаещи да работят и учат едновременно

Ако си гледал Fury и споделяш очарованието на милиони играчи по цял свят към тежките бронирани машини, вероятно вече играеш (и то отдавна) World of Tanks. Играта на Wargaming се появи за пръв път през лятото на 2010 на руския пазар, но успехът ѝ бързо я превърна в международен хит.

Днес феновете ѝ наброяват над 160 милиона души от цял свят. Естествено при такъв огромен брой участници възникването на проблеми е неизбежно – особено когато става дума за изключително комплексно мултиплейър заглавие. За да осигурят максимално безпроблемна услуга, Wargaming разчитат на помощта на TELUS International Europe – един от най големите работодатели в Business Process Outsourcing (BPO). Освен непрекъсната техническа поддръжка, гарантираща максимално приятно игрално преживяване, TELUS International Europe осигуряват и още нещо – отлични възможности за всеки амбициозен млад човек, търсещ работа. Повече информация и условия за кандидатстване можете да откриете тук. 

Светът на машините

Макар да изглежда като класическо ММО заглавие, World of Tanks всъщност е доста уникална за жанра игра. Това е и една от причините за безспорния ѝ успех. На първо място тя е безплатна, което я прави и изключително достъпна за огромен кръг от играчи. Освен това създателите ѝ се стараят непрекъснато да я развиват и обогатяват със съдържание. Неотдавна например с един от последните си ъпдейти World of Tanks предложи нова линия френски танкове на колела, която предизвика жив интерес сред много от почитателите ѝ. Екипът, разработил новата линия, се е постарал да максимизира характеристиките им, което ги прави изключително атрактивни и ефикасни на бойното поле. Най-важната им иновация е тяхната рекордна скорост - 95 км/ч, недостижима за останалите танкове в играта. 

Естествено, разиграването на максимално близки до историята боеве изисква изключителна прецизност на планиране и координация между всички участващи, много от които говорят на десетки различни езици. Тук ролята на компании като TELUS International Europe е от критично значение, тъй като осигуряват бърза и надеждна многоезична поддръжка с високо ниво на професионализъм и мащаби. 

Същевременно за уникалния кръг от услуги, които предлага, TELUS International Europe разчитат предимно на млади хора, които са максимално близо до спецификата на видеоигрите и в крайна сметка до хората, играещи World of Tanks. Затова компанията осигурява гъвкаво работно време за тези, които желаят да комбинират учене с работа - особено работа, която им носи максимално удоволствие. 

Отлична, но малко позната възможност

Днес почти няма млад човек, който да не се интересува живо от видеоигри. Малко от тях обаче знаят, че могат да превърнат любимото си виртуално хоби в професия. Именно за тях TELUS International Europe предлага страхотни възможности не просто да съчетават работа и училище (или университет), но и да учат и да развиват професионалните си умения едновременно.

Компанията предлага дори и образователни сесии, насочени към подготовката за първата работа, процеса на подбор и важността на трудовия договор. Тъй като езиковите умения са сред най-съществените качества, които всеки служител на компанията следва да притежава, TELUS International Europe са една от първите BPO организации, предлагащи възможности за безплатно повишаване на езиковата култура.

Една от причините е, че по отношение на аутсорсинга страната ни е изключително перспективен пазар. Статистиката сочи, че едва 20% от младежите в България работят в момента, но в същото време над 87% от тях имат желание да работят и учат едновременно.
Повечето млади хора смятат, че първата им работа ще е в обслужващата сфера – като нискоквалифицирани работници от типа на сервитьори, бармани или продавачи. Само 1/4 от тях са запознати със солидните възможности, предлагани от аутсорсинг сектора – както по отношение на сигурност (легитимен трудов договор), така и от гледна точка на гъвкаво разпределение на работното време, а не на последно място и на бъдещо професионално развитие.

Именно за тях (а в немалка степен и за загрижените им родители) TELUS International Europe са създали специален информационен сайт. Ако сме успели да привлечем интереса ти, на адрес https://purvarabota.com/ можеш да откриеш всичко, което ти е нужно, за да започнеш първата си работа. Успех!

Още от HiComment