-= ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ =-

След като вече ни даде една нестандартна, но приветствана алтернатива за отбелязването на Деня на влюбените, Goodoffer24 отново има какво да ни предложи. И този път посланието е ясно: бавно, но сигурно пролетта приближава, а с нея и времето за пролетно почистване - на всичко от дома до компютъра. Ако се чудите дали сега е времето да обновите операционната си система или да преминете към по-нова версия на вашата текстообработваща програма, краткият отговор е "Да!". А по-дългият е "Направете го с новата промоция на Goodoffer24, защото предложенията наистина са убедителни, а процесът - лесен, сигурен и удобен".

И все пак, какво е Goodoffer24?

Ако досега сте пазарували през сайта, вероятно това обяснение вече ви е излишно, но пък обяснението си струва за онези, които гледат офертите леко намръщено и се чудят дали не са прекалено добри, за да са истина.

Goodoffer24.com е нов онлайн магазин за дигитални продукти и софтуер, в който може да намерите всичко от компютърни игри и програми, до предплатени ваучери за различни услуги като например за покупка и абонамент за конзолни платформи. Магазинът предлага бърз, сигурен и изгоден достъп до доста широко развлекателно и полезно съдържание.

Всичко е в самото заглавие

GoodOffer24 продължава да ни убеждава, че трудно ще намерите по-изкушаващо нещо от добрата оферта. Магазинът, известен със своите достъпни цени и редовни промоции, току що стартира поредната си инициатива: Пролетна промоция. Като всяка промоция, която си заслужава, и тук всичко се върти около цената - а ако използвате специалния код за отстъпка MgHicomm15, създаден единствено за верните читатели на сайта, ще може да намалите цените с цели 15 процента. Четеш, пазаруваш и спестяваш - наистина какво по-хубаво от това?!

Стига рекламни приказки, нека погледнем конкретните цени за някои от най-добрите оферти в момента. А те изглеждат така:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) от 11,76€

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) от 27,02€

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle от 32,29€

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) от 68,00€

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro - Bundle от 74,00€

Както ще се убедите сами, каталогът наистина е голям. Той обхваща най-популярните софтуерни пакети и включва различни версии на Windows. А докато сте там, защо не хвърлите едно око и на ключовете за РС игри? В интернет има доста места, откъдето може да пазарувате, но всеки съвестен потребител се ръководи от две основни неща: цените и удобството. А в това отношение Goodoffer24 определено изпреварва голяма част от конкуренцията.

Преди всичко интерфейсът на сайта позволява лесна и бърза навигация в различните категории, подредба на продуктите по желани критерии и възможност да се запознаете с пълните им характеристики. На удобно място е разположена и актуална информация за най-новите и интересни стоки в каталога.

Наближава пролет, време за ново начало

И за да започнете ударно, ето бързо описание на това, как дa зaĸyпитe пpoдyĸтoвия ĸлюч нa ОЕМ вepcиятa нa Wіndоwѕ 10 Рrоfеѕѕіоnаl c промо код за oтcтъпĸa MgHicomm15, който трябва да приложите, за да се възползвате от онези 15 процента.

Като начало просто ĸлиĸнeтe въpxy въpxy бyтoнa Add to cart (Дoбaви в ĸoличĸaтa) в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтa:

Πo тoзи нaчин дoбaвятe ĸoдa зa oпеpaциoннaтa cиcтeмa във вaшaтa виpтyaлнa кoличкa. Beчe в кoличкaтa зa пaзарyвaнe кликнeтe върхy Аррlу Coupon Соdе (Πpилaгaнe нa прoмoциoнaлния кoд) и въвeдeтe кoдa MgHicom15 в пoлeтo. Oтcтъпкaтa aвтoмaтичнo щe бъдe пpиcпaднaтa и нaй-дoлy щe сe види крaйнaтa cyмa нa плaщaнe. Така пестите двойно: веднъж от традиционно ниската цена в Gооdоffеr24.соm и втори път от това, че като вярна аудитория на любимия ви сайт (щом четете тези редове, значи знаете, че това е HiComm, нали) използвате промо кода.

Ocтaвa дa ĸлиĸнeтe въpxy бyтoнa зa плaщaнe Proceed To Checkout и дa избepeтe нaй-пoдxoдящия зa вac нaчин (ние препоръчваме PayPal, защото е най-лесно и сигурно). B зaвиcимocт oт избpaния нaчин зa плaщaнe e нeoбxoдимo дa въвeдeтe няĸoи дaнни и дa пoтвъpдитe пoĸyпĸaтa. Cлeд плaщaнeтo пpoдyĸтът пoчти вeднaгa пpиcтигa в eлeĸтpoннaтa пoщa - бъpзo и бeзпpoблeмнo, както трябва да бъде.

Напомняме ви, че първо трябва да изтеглите версиите на съответния софтуер на компютъра си и след това да ги активирате с ключа, който сте закупили.

Windows 10 Pro - линк за сваляне

Microsoft Office 2016 Professional Plus - линк за сваляне

Microsoft Office 2019 Professional Plus - линк за сваляне

Можете да изпратите имейли до info@goodoffer24.com, за да получите всякаква помощ в процеса. Ако имате нужда от съвет или допълнителна информация, бързо ще ги получите.

Във всеки бизнес най-важното е да бъдеш забелязан; иначе колкото и добри неща да предлагаш, няма да достигнеш до всички потенциални клиенти. За щастие офертите на GoodOffer24.com се отличават лесно и сайтът закачливо не пропуска да следва календара с най-различни тематични промоции. Времето навън все още може и да не е съвсем пролетно, но бъдете сигурни, че пролетта идва и един отличен начин да я посрещнете е с нова покупка за програма или игра. И, разбира се, не пропускайте промоционалния код MgHicom15 – защото след разходите за подаръци по празниците, всеки се нуждае от добра отстъпка, нали?

-= ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ =-

Тагове: