--= ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ =--

Amazon, Best Buy, eBay, AliExpress - това са само част от компаниите, чието име е познато практически на всеки интернет потребител. Онлайн пазаруването днес е една от основните причини, поради които хората използват глобалната мрежа. Не вярвате? Само за 2018 година очакваният ръст на онлайн продажбите в България е 664 млн. евро. Електронната търговия и дигитализацията на търговията на дребно и на едро променят основно сектора, създавайки нови бизнес възможности и модели, нови работни места и нови форми на взаимодействие с потребителите. Много повече потребители пазаруват онлайн и все повече търговци на дребно продават в онлайн магазини.

Защо да пазарувам онлайн?

Преди всичко удобството идва от това да получите огромен асортимент от стоки само с няколко кликвания. На практика онлайн магазинът е отворен непрекъснато - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в почивки и празници. Можете да го посетите когато искате – от офиса си, вкъщи, през смартфона или таблета си, независимо дали сте у дома, в движение или дори от някое заведение. Освен че е лесно достъпен, онлайн каталогът може да се разгледа много по-бързо и удобно от стоките в обикновените магазини.

Информацията е най-ценната валута на нашето време, а в онлайн магазините ще я получите за секунди. С няколко клика на мишката ще видите всички характеристики на желания продукт, а ако това не ви е достатъчно, ще бъдете прехвърлени към официалния сайт на производителя и ще получите мнения и на други потребители - доволни ли са от покупката си, какво смятат за нея и т.н.

Цена и разнообразие, които ви карат да се замислите

Стоките, продавани онлайн, обикновено са по-евтини, като лесно можете да потърсите същия продукт другаде в мрежата и да сравните цената му. Много компании стимулират пазаруването през интернет, като дават допълнителни бонуси за клиентите си. Само в гейм индустрията вече десетки игри, които се продават в интернет, се предлагат със специални кодове за даунлоуд на различни екстри, които не могат да бъдат намерени във физическото копие, купено от магазина. Не е изненадващо, че най-продаваните стоки по интернет са компютърен хардуер, софтуер и периферия - продажбите им в онлайн магазините възлизат на около десетки милиарди долара годишно. Предлагането наистина е огромно, но как да се ориентираме в цялото това изобилие? Именно за това сега ще ви разкажем за една нова и надеждна инициатива.

Обновете вашия компютър още сега

Софтуерните лицензи в момента са едни от най-популярните онлайн стоки и с обичайните кампании за продажби сега е най-доброто време да вземете някои евтини варианти на популярни софтуерни продукти, без да изпразните докрай портфейла си.

GoodOffer24.com не е изключение от това и популярният сайт предлага своята промоционална кампания Mega New Year Promotion Campaign с невероятни сделки за най-популярния софтуер на Microsoft. До края на януари 2019 г. всички продукти в раздел "Софтуер" също ще имат до 20 ДОПЪЛНИТЕЛНИ процента намаление, предлагайки само най-добрите цени за отстъпка, които заслужавате.

Допълнителна отстъпка от 20 процента за всички софтуерни продукти на промоция ще получите с този уникален код MgHicomm20. Специалната промоция за Нова година ще продължи до 31 януари 2019 г.

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за €9.46

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за €21.43

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle за €26.39

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) за €43.99

Microsoft Office 365 Professional PLUS Account For 1 Device (32/64 Bit) за €15.99

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle за €48.79

Как да поръчаме от Goodoffer24?

Πaзapyвaнeтo oт Gооdоffеr24.соm e cъвceм лecнo – точно както трябва да бъде във всеки добре организиран електронен магазин.

Преди всичко интерфейсът на сайта позволява лесна и бърза навигация в различните категории, подредба на продуктите по желани критерии и възможност да се запознаете с пълните им характеристики. На удобно място е разположена и актуална информация за най-новите и интересни стоки в каталога.

Следва бързо описание на това, как дa зaĸyпитe пpoдyĸтoвия ĸлюч нa ОЕМ вepcиятa нa Wіndоwѕ 10 Рrоfеѕѕіоnаl c промо код за oтcтъпĸa MgHicomm20, който не трябва да забравяте.

Като начало просто ĸлиĸнeтe въpxy въpxy бyтoнa Add to cart (Дoбaви в ĸoличĸaтa) в oпиcaниeтo нa пpoдyĸтa:

Πo тoзи нaчин дoбaвятe ĸoдa зa oпеpaциoннaтa cиcтeмa във вaшaтa виpтyaлнa кoличкa. Beчe в кoличкaтa зa пaзарyвaнe кликнeтe върхy Аррlу Coupon Соdе (Πpилaгaнe нa прoмoциoнaлния кoд) и въвeдeтe кoдa MgHicomm20 в пoлeтo. Oтcтъпкaтa aвтoмaтичнo щe бъдe пpиcпaднaтa и нaй-дoлy щe сe види крaйнaтa cyмa нa плaщaнe. Така пестите двойно: веднъж от традиционно ниската цена в Gооdоffеr24.соm и втори път от това, че като верни читатели на HiComm използвате промо кода.

Ocтaвa дa ĸлиĸнeтe въpxy бyтoнa зa плaщaнe Proceed To Checkout и дa избepeтe нaй-пoдxoдящия зa вac нaчин (ние препоръчваме PayPal, защото е най-лесно и сигурно). B зaвиcимocт oт избpaния нaчин зa плaщaнe e нeoбxoдимo дa въвeдeтe няĸoи дaнни и дa пoтвъpдитe пoĸyпĸaтa. Cлeд плaщaнeтo пpoдyĸтът пoчти вeднaгa пpиcтигa в eлeĸтpoннaтa пoщa - бъpзo и бeзпpoблeмнo, както трябва да бъде.

Напомняме ви, че първо трябва да изтеглите версиите на съответния софтуер на компютъра си и след това да ги активирате с ключа, който сте закупили.

Windows 10 Pro - линк за сваляне
Microsoft Office 2016 Professional Plus - линк за сваляне
Microsoft Office 2019 Professional Plus - линк за сваляне

Можете да изпратите имейли до info@goodoffer24.com, за да получите всякаква помощ. Професионалният екип на сайта ще ви помогне със съвет бързо.

Какво чакате още? Тези оферти са достъпни само за ограничен период от време и са валидни само при достатъчни количества. Така че продължете напред и се възползвайте от някои от тези наистина шантави сделки, достъпни точно сега - преди да е станало твърде късно!

--= ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ =--

Samsung обясни защо трябва да сме развълнувани от Exynos 9820 в Galaxy S10

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards