Празниците никога не свършват, нали? Веднага след Коледа идва Нова година, после важни имени дни. Ами рождените дати? Те са буквално безконечни.

Така че смело ви предлагаме няколко интересни предложения за онези, които искат нова, интересна и атрактивна периферия за своето РС. Извиняваме се - за подарък! :)

Hama uRage Exodus 900

Страхотно изглеждаща механична клавиатура с червени, кафяви или сини суичове, издържащи до 50 милиона клика! Има солиден корпус, метални компоненти, макро клавиши, пълен anti-ghosting, RGB подсветка (включително отстрани!), въртящ се бутон за силата на звука и интензивността на подсветката и магнитна подложка за китки. И за капак – изненадващо ниска цена за тези екстри и качество.

129 лв.

www.vali.bg


Hama uRage Reaper 10K

10 000 dpi Avago/Pixart сензор, RGB, 6 програмируеми клавиша и дълготрайни суичове Omron, които да предпазят максимално мишката от евентуалното ви рейджване. Като добавим тефлоновите крачета, противоплъзгащото покритие и ергономичния дизайн, говорим за едни повече от стабилни параметри за всяка гейминг мишка. А когато изглежда толкова добре и е на такава добра цена, е трудно да не я хареса човек.

59 лв.

www.vali.bg

 


Hama uRage Reaper 900 Morph 16К

Ако възможностите на 10K Reaper-а не ви стигат и търсите още повече мощ и персонализиране, при тази мишка вече ще намерите регулируема прецизност до цели 16 000 dpi и опция за добавяне на 4 магнитни странични компонента и тежести, които да направят мишката възможно най-удобна за вас. Адаптирайте компонентите към личните си нужди, за да превърнете мишката в истинско продължение на ръката си.

99 лв.

www.vali.bg

 

Hama Urage m3chanical USB

Ако търсите по-агресивен и по-геймърски дизайн от този на Exodus 900, на преден план идва Urage m3chanical USB. Тя е също качествена механична клавиатура, подходяща най-вече ако играете поне няколко игри и използвате различни профили с различни клавишни предпочитания за всяка от тях. Дизайнът определено ще грабне окото на всички приятели, дошли на LAN партито ви.

109 лв.

www.vali.bg

 


Hama uRage MIC xStr3am Revolution

Да си ютубър или стриймър е мечта за много хора, но колкото и интересни неща да имате за казване – няма кой да ги слуша, ако звучите зле. Оправданието „Ама те хубавите микрофони са много скъпи” вече не важи, защото този идва на цена под 100 лева и е идеален за стриймване, подкаст, войсовъри, записи на вокали и всичко, което ви хрумне. Микрофон със сигурен захват, регулируем статив и защита от смущения – остава само да имате какво да кажете на него.

99 лв.

www.vali.bg

 

Виж още: Таблет и много повече: Lenovo Yoga Smart Tab с Google Assistant (ВИДЕО РЕВЮ)