Lenovo Yoga Smart Tab с Google Assistant е пример за устройство, което надскача средата си. Това е чудесен таблет, който с помощта на няколко нереволюционни, но точно предвидени и комбинирани дизайнерски и технологични решения се превръща в нещо повече от преносим помощник. Моделът е оборудван със стойка, която се разгъва в няколко положения и дава възможност този таблет с 10.1‘‘ IPS LCD дисплей да се ползва по няколко начина: в ръката ви, под наклон на маса или плот, закачен на стената или поставен изправен.

Комбинацията от Google Assistant и някои типични за Lenovo приложения прави последните два режима особено интересни, защото реално можете да ползвате устройството като умен дисплей. Сложете го някъде в дневната и не спирайте заниманията си, за да си пуснете музика, да разберете прогнозата за времето или дори да управлявате с глас устройства от системата ви за умен дом. Специалната система от няколко микрофона ще се погрижи да бъдете чути.

Виж още: CHRISTMAS GIVEAWAY WEEK 2 - За геймърите и аудиофилите + ексклузивно интервю

А пък звукът, който ще чуете като резултат, ще ви изненада приятно – двете колони от JBL се съчетават с Dolby Atmos поддръжка, за да бъде смислено да ползвате таблет за слушане на музика. Само една забележка: все пак не забравяйте, че Google Assistant все още не поддържа български, така че ще трябва да задавате команди и питания на английски, немски или някой друг по-популярен в световен мащаб език. 

Освен всичко друго този модел позволява да направите профили на всеки от семейството, включително специални детски такива, без да се притеснявате, че детето ви ще се натъкне на неподходящо съдържание.

Накратко – потенциален хит. Цената зависи от размера на оперативната памет и пространството за съхранение, но започва от 499 лв. Вижте повече подробности в това видео ревю:

Тагове: