Тази година празничното настроение ни завладява още от началото на месеца. Започваме с подаръците и ще продължим чак до 20 декември.

За да участвате, е нужно само да последвате Instagram страницата ни, да харесвате постовете, които ще излизат всеки понеделник тази и следващите две седмици, и да тагвате в коментарите под тях приятели, които обичат Коледа колкото и ние.

През първата седмица имате възможност да спечелите геймърски тонколони, геймърска раница или външна батерия, предоставени от Trust.

Дори да не спечелите сега, не се притеснявайте, ще имате нов шанс още следващата седмица, когато ще може да участвате за bluetooth тонколонка JBL Flip 5 и 2 кода (един за PC, един за PS4) за българската игра ELEA

През третата седмица на месеца ще е последният ни, трети giveaway, в който раздаваме 10 броя от новото издание на HiComm и телефон Lenovo K9

Участията са неограничени, затова, дори да спечелите първата седмица, може отново да спечелите през втората, а ако сте късметлии, е възможно да сте сред победителите и през трите седмици. Печелившите ще бъдат теглени всяка седмица на случаен принцип.

Успех на всички и нека обратното броене до Коледа започне!

Вижте още: Geeks Talk: Какво ни спечели в топ филмите за 2019 г. (ВИДЕО)

Тагове: