Ние не раздаваме "Оскари". Нито имаме претенцията да сме последна инстанция в оценката на художествени творби. Със сигурност този списък от любими филми няма да съвпадне със селекцията на някой от големите кинофестивали. Но киното затова е велико, защото дава възможност на различни групи от хора да се изразят, наслаждавайки се на цяло богатство от емоции, пренесени чрез големия екран. 

Виж още: 6 страхотни предложения на вече Black Friday цени

Не претендираме списъкът да е дори близо до изчерпателен, но вижте този разговор, от който може да научите някои интересни подробности, като например защо стрийминг услугите изместват голямото холивудско кино и защо все по-често виждаме кинопродукции с дължина по 3 часа – нещо, което беше рядкост в миналото. Ако искате също така да разберете коя е ролята, която побърква всички актьори, които са я изиграли, или кой известен от миналото филм всъщност не е дори близо до книгата, по която е писан – вижте тази среща на зам. главния редактор на списание HiComm Стоян Тошев (bigstoyan) и нашия кино специалист Александър Бакалов, които обсъждат в непринуден разговор какво ги впечатли или изненада, какво им хареса и какво не им допадна в топ заглавията тази година.

Очаквайте след няколко дни и втора част от разговора, в която той продължава в посока филмите и сериалите на Netflix, Amazon, HBO, Apple TV…

През това време не забравяйте да изберете и вие любимите си филми (както и сериали, игри, музика и т.н.) в нашата годишна класация HiComm Entertainment Content Awards 2019-2020 и да спечелите мега добър 55’’ 4К OLED TV от последно поколение от Philips.