С какво асоциирате зимните празници? Семейство, празнична трапеза, украсена елха и, разбира се, подаръци. Е, до края на годината ние ще се опитаме да влезем по един или друг начин в червените одежди на добрия Дядо Коледа. Ще подаряваме разнообразни и не по-малко култови подаръци. От всякакъв дигитален и хардуерен вид.

Вижте някои от ранните коледни армагани, които може да спечелите в свежата ни селекция. Информация как може да ги спечелите, ще намерите в края на този текст. И това е само началото на подаръчния период от наша страна.

За преследващите нови победи

Геймърските лаптопи вече са толкова популярни, че биват използвани дори и от дизайнери предвид хардуерната им мощ и чрез тях може да се изпълнява практически всякакъв вид работа. Най-голямото им предимство си остава подвижността, но ако искаме пълноценно изживяване, ще ни трябва и допълнителна периферия.

Тук идва гейминг раницата Trust GXT 1250 Hunter, която има цели 5 отделни департамента за безопасно пренасяне на клавиатура, мишка, таблет, слушалки, външна батерия, кабели и каквото друго ви е необходимо. Феновете на големите екрани могат да бъдат спокойни, защото тя побира лаптопи с до 17.3-инчови панели. На гърба ѝ се намира скрит джоб за дребни и същевременно ценни вещи, а долната ѝ част е непромокаема, за да не се притеснявате, че може нещата ви да подгизнат, без да се усетите.

За нуждаещите се от повече енергия

Външните батерии съвсем не са новост и вече ги виждаме навсякъде. Но какво точно отличава Trust Omni Thin Metal? Най-вече опцията за бързо зареждане Qualcomm Quick Charge 3.0, която ще зарежда телефона ви със значително по-голяма скорост. Батерията е с капацитет 10 000 mAh и също се зарежда бързо чрез стандартно Micro USB или USB Type-C. Освен това е налична технология Smart Protection System, която осигурява оптимално бързо и безопасно зареждане, без значение какъв телефон използвате. Здравата алуминиева конструкция пази всички вътрешни компоненти от повреди и придава чувство за солидност.

За тези, за които партито няма край

Наличието на добра аудиосистема е важно не само за слушане на музика, но и за пълноценно гейминг преживяване. А защо не и за някой и друг купон? RGB осветлението на Trust GXT 629 Tytan предоставя впечатляващо светлинно шоу. Освен това оптималната мощност от 120 W е напълно достатъчна, за да изпълни със звук даже най-големите стаи, а басът ще бъде усетен дори от съседите. Не е нужно да се ограничавате откъм свързаност само с компютър. Говорителите могат да бъдат сдвоени още с конзоли, телевизори и телефони. Рядко срещана екстра е режимът за пестене на енергия, който при активиране вкарва системата в stand-by режим, когато не я използвате.

Ако искате да участвате за някоя от тези страхотни награди, нужно е само да последвате Instagram страницата ни, да харесате този пост и да тагнете приятел/ка в коментарите под него. Периодът на играта е от 03.12 до 06.12. Успех!

Вижте още: Най-добрите телевизори за филми и игри за 2019