Ако сте на прага на професионалната си кариера, търсите нови полета за изява и развитие или просто искате да се докоснете до група вдъхновяващи личности, които да разкажат техните истории за успех, Тук-Там Кошер е мястото, където хората и техните идеи ще си дадат среща с възможностите на утрешния ден под формата на глобален форум с над 100 участващи компании и повече от 50 лектори от различни браншове.

Ето само някои от познатите лица

Както подобава на форум на успелите, тазгодишното издание на Тук-Там Кошер ще стартира с един българин, чийто пример вдъхновява и обединява. За пътя към световния успех, трудолюбието, каузите и постоянството ще ни говори Димитър Бербатов.

В невероятния панел от лектори на Кошер се включват и предприемачи, бизнес лидери, технологични специалисти, артисти, креативни директори и професионалисти от корпоративния свят. Успели българи като Велизар Величков (COO and Partner, 1ForFit), Дамян Дамянов (CEO, Unicoms AG - Switzerland), Ангелина Борисова (CEO Anagami) и още много други емблематични лица ще споделят техните рецепти за успех.

Ако се оглеждате за потенциален нов работодател и позиция, това е правилното място. Кариерните възможности ще надничат отвсякъде, защото над 100 български и международни компании ще са на място. Двете специални зони на HRS и nPloy са подготвили много възможности за професионална реализация и ориентация. Безброй възможности за неформални контакти и разговори с хора от цял свят, идващи от различни сфери, на различен етап от развитието си, готови да си помагат и обменят опит - това е нашето пространство за подкрепа и успех - Buddy Hype.

Творческа експлозия в рамките на Hive Creative Buzz

Ако се чудите какъв взривоопасен коктейл от кретаивност може да се забърка, когато геймъри, аниматори, дигитални артисти, контент криейтъри и дизайнери от цял свят се събират на едно място, Creative Buzz ще отговори на въпроса ви.

Сред участниците ще са носители на "Оскар" (Chaos Group) и създателите на Arcane - носител на награда "Еми". Лектори от световноизвестни компании като Lego и Ubisoft ще долетят за Кошер, за да споделят идеи, ноухау" и вдъхновение. И най-ценното - посетителите ще могат да се докоснат на живо до едни от най-интересните и иновативни продукти от креативния свят и да се срещнат директно с техните създатели. България досега не е имала професионално събитие от такъв мащаб, превръщайки Hive Creative Buzz в своеобразна визитка за активностите в България пред света.

За организаторите...

Тук-Там е глобална мрежа за успех на младите хора в България. Вече 15 години тя събира глобална интелектуална общност от българи, които си помагат и се ангажират с България. Те осъществяват тези връзки благодарение на технологията и платформата tuk-tam.bg Така заедно инвестираме време и средства по един доверен и прозрачен начин в образованието и развитието на младите хора, за да направят най-добрата си стъпка напред.

... домакините и спонсорите

Едно от най-важните условия за успех е да имаш доверен партньор с богат опит зад гърба си. Той идва в лицето на Интер Експо Център. Като домакин на едни от най-големите международни и местни конгреси, търговски изложения, както и на много значими събития, които се провеждат в София, екипът на изложбения център помага във всяка крачка от организацията и физическата реализация на събитието ви.

Тук-Там Кошер 2023 г. ще се проведе с генералната подкрепа на агенцията за подбор на персонал HRS Bulgaria и иновативна платформа за работа nPloy, както и с помощта на KBC Global Services, фондация "Америка за България", Kaufland и Accenture.

Регистрация и билети за събитието

Срещата с най-интересните идеи, хора и организации от бизнеса и креативната среда в България и света започва с регистрация ТУК.

 

Тагове: