Щастливи сме да ви представим новата рубрика на технологичния подкаст HiCast - ❓"Заслужава ли си?"❓. Eкипът ни ще тества нови продукти и услуги и ще споделя своето мнение за техните плюсове и минуси в нея.

Нашата мини рубрика, която ще излиза като отделен мини епизод, започва с Тодор и Хели - и двамата запалени геймъри, които споделят мнението си за Playstation Plus Premium - най-високото ниво на абонамента Playstation Plus.

В него влиза богат каталог, възможност за стрийминг на игри, както и пробни версии на най-нови заглавия, които можете да тествате до няколко часа.

????Отговор на въпроса "Заслужава ли си Playstation Plus Premium?" ще откриете в новата ни рубрика.

Специални благодарности  за партньорите ни от Pokerstars, технологичната компания, която ни подкрепя!

Продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера. 

Повече информация на https://bit.ly/3xHEXGI

 

Може да откриете HiCast в:

·       Spotify

·       Apple Podcasts

·       Pocket Casts

·       Anchor

·       Castbox

·       Overcast

Тагове: