В началото на тази новина ще започна с препоръка към дамите да й обърнат специално внимание, защото продуктът, с който ще се запознаят, ще им помогне да бъдат още по красиви.

Носенето на грим е сложно нещо. Ако сте дама, знаете много добре, че през различните части от денонощието се носи различен по „тежест“ грим. Разбира се, влияят и изборът на тоалет, закрито или открито място, светлина и т.н. Но сега едно умно огледало на компанията Simplehuman ще помага на дамите да направят своите лица още по перфектни.

Огледалото Sensor Mirror Pro Wide-View се свързва с Wi-Fi с телефона ви, за да ви позволи да се контролирате според вида светлина – мека, ярка, студена, топла и т.н. Чрез специално iOS и Android приложение дамите ще улавят осветлението от местата, които посещават най-често – офис, заведение, метрото, бара... и дори фитнес залата.

"Огледалото автоматично ще симулира естествената слънчева светлина, когато дамите за първи път седнат пред него", казват от Simplehuman. Но Sensor Mirror Pro Wide-View не е евтино - то струва 400 щатски доалра, затова дамите ще трябва да изберат сами дали да вложат още малко пари, за да изглеждат още по-прекрасно.

 

 

Източник: The Verge

Прочетете и това: Превърнете смартфона си в мощен дигитален микроскоп със специалните лещи BLIPS