Кабелният оператор blizoo въвежда нови промоционални услуги, предлагащи по-голяма свобода и неповторими изживявания на потребителите на цифрова телевизия. Клиентите ще могат да се насладят на най-очакваното футболно събитие за годината, при това в HD формат. Като допълнение към това, за старта на Световното първенство по футбол в Бразилия всеки нов или настоящ абонат на blizoo може да закупи 32-инчов телевизор Samsung H4000 LED на цена от 25.99 лв. на месец за срок от две години.

Каналът BNT HD се предлага без допълнително заплащане за всички телевизионни пакети. Телевизорът пък ще допълни цялостното футболно изживяване с вградената опция football mode, която подобрява качеството на звука и картина при гледане на футболни срещи.

Всички клиенти на blizoo могат да се възползват и от още една нова услуга, която вече автоматично се въвежда в цифровата телевизионна платформа на оператора – функцията „Отложен старт“. Тя дава възможност да гледате програмата на даден ТВ канал с 1 час назад. С тази функция феновете на футбола ще могат да се насладят отново на даден мач от Световното първенство, а почитателите на интересните филми или предавания да „върнат“ назад любимите си канали. Новата услуга стартово е безплатна до края на юни, а наличните канали са БНТ HD +1, BNT+1, bTV +1, nova+1, bTV Comedy +1, TV7 +1 и Diema Family +1.

За настоящите си потребители blizoo предлага и промоцията „Доведи приятел, получи награда“, с която всеки, препоръчал услугите на оператора на свой приятел и довел нов клиент, получава един месец без такса за абонамента си.