Мтел предоставя безплатен HD спортен пакет за всеки, подписал или подновил абонамента си за цифрова телевизия и интернет в срок до 31 юли. Пакетът ще бъде безплатен в рамките на два месеца и включва девет спортни канала, сред които Euro Sport, Auto Motor Sport и Sportal. В допълнение зрителите на цифровата телевизия на Мтел ще могат да гледат и БНТ HD, по който ще се излъчва Световното първенство по футбол в Бразилия.

Също така Мтел предлага възможност за гледане на телевизия и на мобилни устройства – смартфон, таблет или лаптоп. Услугата се нарича Мултиекран и ще бъде безплатна до края на годината. За да се възползвате от тази опция, е необходимо единствено да направите регистрация на tv.mtel.bg и да свалят мобилното приложение Мтел Тв. Поддържат се iOS и Android устройства.

До 31 юли всеки нов или настоящ клиент на телекома, който се абонира или поднови своя договор за фиксиран интернет и цифрова телевизия,  гласова мобилна услуга с мобилен интернет или само мобилен интернет, има изключителния шанс да спечели DVD колекцията „Пътят към Бразилия“, посветена на Мондиала. В нея са включени 3 диска, като два от тях показват как отборите от отделните групи са стигнали до Световното първенство по футбол 2014. В третия диск могат да се видят и най-големите звезди от всяка страна, която участва в надпреварата, като Меси, Роналдо, Рууни, Ниймар и други.