В анкетата миналата седмица решихме отново да ви попитаме дали смятате, че Google Glass може да се превърне в масов продукт. Питали сме ви това и преди, но в последната година медиите и, ако трябва да бъдем честни, самият екип на Google, обръщат все по-малко внимание на умните очила, отстъпвайки място на Android Wear.

Цели 37.9% от анкетираните смятат, че Glass ще си остане играчка за ентусиасти. 15.8% са сигурни, че умните очила могат да бъдат следващото голямо нещо, а 15.2% са на мнение, че устройството има нужда от по-богата функционалност, за да успее. 9.7% се колебаят, а 9.1% вярват, че Glass трябва да бъде по-незабележим в първата си пазарна версия. Едва 7% са категорични, ще умните очила на Google ще бъдат абсолютен провал, а само 5.5% нямат мнение, което е похвално.

Не пропускайте да отговорите и на новата ни анкета, в която ви питаме дали вярвате, че стрийминг услугите ще изместят напълно стандартното купуване на музика. Тук може да разгледате резултатите от предходната ни анкета.