MWC 2014 е точно зад ъгъла и най-големите авторитетните технологични компании, насрочват прес събития, за да споделят новини за най-новите си продукти. Компании като Samsung, Sony и Nokia са разпределили техните покани, но едно име отсъстваше, това на HTC.

По-рано тази седмица, от HTC споделиха, че до две седмици ще започнат да разпращат покани към журналисти и технологични експерти, свързани с анонса на нов продукт (вероятно M8), което означава, че това най-вероятно ще бъде отделно HTC шоу, вместо презентация на Mobile World Congress. Но късно снощи HTC публикува интересно съобщение в Twitter, подкрепено със снимка и препратка към 2/18 (идния вторник). Дали ще видим M8? Едва ли.

Ние се съмнявам, че изображението, което споделиха от HTC, загатва за новия флагман. По-скоро с тези разбити екрани на HTC One, компанията загатва за някакъв нов план за защита или по-сериозна сервизна поддръжка на бъдещите устройства. Все пак вторник е съвсем близо, така, че няма да се впускаме в излишно говорене и ще изчакаме кротко до тогава, за да видим, какво имат да ни покажат от HTC.

 

 

HTC Desire 8 – приятна визия и поддръжка на 2 SIM карти!

Тагове: