Почти няма съвременен човек, който не обича и не носи слънчеви очила. Съгласни сте, нали? Ние със сигурност не познаваме такива хора, а някои от нас дори дотолкова са привързани към различните модели на култови фирми (ще запазим нарочно в тайна техните имена, за да не ви влияем), че се стараят да купуват минимум по един нов чифт всяка година!

Когато обаче решите, че искате нови очила, и започнете да преглеждате предварително какви нови или по-стари модели се предлагат на пазара, винаги е добра идея първо да разгледате няколко сайта. Sunsport.bg е едно чудесно предложение, с много модерен, респонсив дизайн, изобилие от модели и възможност бързо и лесно да видите всякакви варианти. Наскоро отвори врати и новият им физически магазин - в The Mall, разположен на Ниво 1.

Следват няколко конкретни предложения за лятото, а за видите пълната гама от марки и модели, посетете магазина – на живо или онлайн!

 

Ray-Ban Classic Aviator

Авиаторските очила са със сигурност сред най-популярните дизайни в историята. Измислени за американските летци през 1937 г., Ray-Ban Aviator Classic са не просто разпознаваеми и стилни. Предвидени за екстремните условия километри над земната повърхност, този модел предлага комфорт и 100% UV защита в различни цветови нюанси и поляризация на стъклата. 

Модел: (RB3025 – L0205)
Цена: 178 лв.

 

Emporio Armani

Щом избирате Armani, е ясно, че искате да изглеждате и да се чувствате модерно. Това са диоптрични рамки, които по удобен начин с допълнителни слънчеви плаки тип Clip On се превръщат бързо в слънчеви очила, гарантиращи UV защита. Изчистената квадратна форма на актуалния модел е подходяща за кръгли и овални лица. 

Модел: (4115 – 57591W)
Цена: 180 лв.

 

Oakley Holbrook™ Mix

Още една класика в дизайна, Oakley Holbrook са вдъхновени от класическите филмови звезди на 40-те, 50-те и 60-те години. Този модел винаги се е асоциирал с приключенския дух, а металните винтчета гарантират баланс между здравина, стил и удобство.

Цена: 204 лв.

 

 

Ray-Ban Square

Едно пътешествие назад към традициите на легендарната марка, носещо ретро дух в леко квадратна форма. Произведени в Италия, тези слънчеви очила имат сребристи метални рамки и елегантни градиентни стъкла със син оттенък. Подходящи са за кръгли, овални или сърцевидни очертания на лицето.

Модел: (RB1971 – 9149/3F)
Цена: 191 лв.

 

Вижте още: Тайните на човешкото око: как да виждаме добре дори без очилата си?