Ако следите сайта и списанието вероятно знаете, че на 25-ти февруари започва най-важното ежегодно събитие в мобилния сегмент - мобилният конгрес в Барселона. Тази година MWC би трябвало да е особено интересен, тъй като повечето производители на смартфони и таблет запазиха най-важните си продукти именно за него, прескачайки CES.

Както вече ви обещахме, очаквайте подробна вълна от новини по време на събитието, подобно на отразяването ни на CES 2013. За тези няколко дни HiComm.BG ще се превърне в единственият източник на информация, от който ще имате нужда: за да следите новините в реално време може да се абонирате към RSS емисията, а ако използвате Google Chrome - да добавите приставката, която може да свалите от тук. В края на всеки ден очаквайте най-интересните новини от MWC в нашия нюзлетър.

Припомняме, че по време на MWC очакваме важни анонси от Nokia, Samsung, HTC и LG. Компаниите би трябвало да представят съответно следващото поколение Lumia смартфони, Galaxy Note III или Galaxy S IV (несигурно), M7 или HTC One и LG Optimus G Pro.