Ето че неусетно се изниза още една седмица от нашата игра „Не мечтай за футбол. ГЛЕДАЙ ФУТБОЛ!“. Тъй като е понеделник, време е да обявим новия, четвърти победител в надпреварата за демонстриране на футболни знания. Щастливецът отново е господин и неговото име е:

 

Лъчезар Георгиев Иванов.

 

Той е от София и е първият, който спечели красивия мрежов Blu-ray плейър LG BD570. Устройството поддържа Wi-Fi свързване с домашната мрежа и интернет, както и DLNA и CIFS свързване с другата техника у дома. С него Лъчезар ще се наслаждава на HD видео с перфектно качество и ще има свободен достъп до различни онлайн услуги като web albums (за споделяне на видео и фото съдържание), винаги ще знае какво време го очаква навън с weather online и ще може да търси информация за всякаква музика с Gracenote Music ID-Stream.

 

Следващата седмица (на 12 юли 2010 г.) всеки, който е играл и се е регистрирал поне веднъж в нашата игра на адрес http://game.hicomm.bg, ще има шанса да спечели още един Blu-ray плейър LG BD570. Да, само толкова е нужно, за да имате възможността да занесете вкъщи някоя от страхотните ни награди. Ето и кои от тях все още очакват да намерят уютен дом, в който да се настанят:

 

  • LG BD570 – мрежов Blu-ray плейър с Wi-Fi
  • Система за домашно кино, както и голямата награда – 42“ телевизор

 

Следващият победител ще бъде изтеглен отново в понеделник, на 12 юли 2010 г. Неговото име ще научите тук, на страниците ни във Facebook и Twitter, както и на страницата на самата игра.

 

Браво, Лъчезаре! Кой ще е следващият победител?

 

--

За повече информация посетете микросайта на играта: game.hicomm.bg

Ще се радваме и ако получаваме вашите въпроси, мнения и препоръки на e-mail: game@hicomm.bg или в нашия форум http://www.hicomm.bg/forum/

 

Тагове: