Както ви бяхме обещали, днес (14 юни 2010 г.) бе изтеглен първият победител в нашата игра „Не мечтай за футбол. ГЛЕДАЙ ФУТБОЛ!“. Неговото име е Кирил Олег Вълчев, а наградата му е страхотна! С малко късмет и много футболни знания нашият първи победител ще се радва на чисто нов DVD плейър LG DVS450H

 

Футуристичният плейър ще даде възможност на Кирил Вълчев да се наслаждава на HD плейбек на DVD и на DivX филми от дискове и USB външни дискове или флашки. Уникалният му дизайн пък със сигурност ще е интересно допълнение към интериора, независимо дали ще бъде монтиран на стената или ще стои спокойно на някоя маса. 

 

Напомняме ви, че и вие можете да спечелите също толкова лесно някоя от нашите страхотни награди. Дали си заслужават няколкото минути, които ще отделите, за да отговорите на 10 футболни и HDTV въпроса и да се регистрирате на game.hicomm.bg? Определено – ето ги и тях:

  • 42” телевизор LG LED LCD;
  • Blu-ray плейъри; 
  • DVD с HD или система за домашно кино

 

Следващият победител ще бъде изтеглен отново в понеделник, на 21 юни 2010 г. Неговото име ще научите тук и на страницата ни във Facebook.

 

Още веднъж честито на Кирил Олег Вълчев. Той игра и спечели, а вие?

 

--

За повече информация посетете микросайта на играта: game.hicomm.bg

Ще се радваме и ако получаваме вашите въпроси, мнения и препоръки на e-mail: game@hicomm.bg или в нашия форум http://www.hicomm.bg/forum/

 

Тагове: