Българският клон на Samsung ще представи първото по рода си Samsung Galaxy Note Студио в рамките на юбилейното десето издание на футболния турнир за непрофесионалисти Каменица Фенкупа 2012.

„Samsung Electronics става партньор на Каменица, който ще осигури страстите да бъдат не само на стадиона, но и около терена. Samsung ще разшири обхвата на забавление и състезание и ще излезе извън очертанията на игрището, за да превърне публиката в активен участник, който също ще се бори за високотехнологични и иновативни призове. Тази година Samsung става официалният партньор на забавлението на Каменица Фенкупа", заяви Моньо Монев, Мениджър Ритейл Маркетинг в отдела за Мобилни устройства в българския офис на Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Note Студио ще бъде оборудвано с най-новите технологии на компанията, благодарение на които феновете и зрителите ще могат да следят на живо резултатите от мачовете и същевременно да се забавляват. На територията на студиото ще се случват множество изненади с хитовите продукти Samsung Galaxy Note и Samsung Smart TV. Най-активните и лоялни участници, присъстващи на стадионите, ще бъдат възнаградени с продуктите на Samsung. По време на всеки регионален полуфинал ще се избират двамата играчи с най-много почитатели. Всички гласували ще имат шанса да спечелят смартфон или таблет Samsung, а 24-те избрани играчи ще оформят специален ФЕНотбор, който ще играе заедно с Христо Стоичков.
Каменица Фенкупа е първият и най-големият футболен турнир за непрофесионалисти в България, който през 2012 г. отбелязва своя десетгодишен юбилей. 

Тагове: