Ето още едно ново интересно предложение за феновете на киното. VIVACOM TV увеличава филмовата си селекция и от този месец ще предоставя повече съдържание за зрителите на ТВ-услугата си. Над 10 хита правят премиера в 24-часовия филмов канал VIVACOM ARENA през месеца, а видеотеката на телекома вече разполага с повече от 1500 заглавия. В селекцията попадат награденият с Оскар „Вавилон” с Брат Пит и Кейт Бланшет, историческият „Агора“, екшъните „Лошият лейтенант“ и Непобедимите 2, тийн хита „В ритъма на танца“ и българският „Кецове“.

 

VIVACOM ARENA се предоставя само с VIVACOM TV като каналът е включен безплатно в най-големия ТВ-пакет. Потребителите на останалите планове могат да го прибавят към основния си абонамент срещу символична месечна такса от 1,90 лв. През февруари премиерните заглавия в програмата на VIVACOM ARENA включват френската комедия „Като главните готвачи“ с носителят на Оскар Жан Рено, екшънът „Лошият лейтенант“ с Никълъс Кейдж и Ева Мендес, историческият „Агора“ с Рейчъл Уайз, награденият от Академията „Вавилон“ с Брат Пит и Кейт Бланшет, анимацията „Приключенията на Сами“ и хорор-трилърът „Отведи ме в Ада“ на режисьора Сам Рейми (Спайдър-мен). Новото българско кино ще е представено от филма „Зад кадър“ с участието на Иван Бърнев и Касиел Ноа Ашер. 

 

Видеотеката на телекома пък осигурява достъп до филми, музика и много от най-гледаните български ТВ продукции, като дава възможност на клиентите да избират дали да закупят целият абонаментен пакет VOD Maxi на цена от 5.80 лв. на месец или отделно заглавие на цени между 0,90 и 2,90 лв. Акцентите от видеотеката на VIVACOM TV, някои от които в HD качество, са: Тримата мускетари, Заразно зло: Апокалипсис, Непобедимите 2, Примката, Опасна плячка, Твърде Лично 2, Сейф, Студена светлина, Дредд, Здрач: Зазоряване - част 1, Мъж на ръба, В ритъма на танца, Кецове, като и златните български филми - Куче в чекмедже, С деца на море, Дами канят, Любимец 13, Крадецът на праскови и много други.

Тагове: